Blogger Inspiration

OSiS+ CREW

Trends zijn niet alleen gemaakt voor de catwalks. Schwarzkopf Professional kijkt naar wat er gebeurt in de straten om de eindconsument en de inspiratie achter de laatste looks echt te begrijpen… en wie kan de street looks beter vertegenwoordigen dan de hipste trendsetters - een groep fashionbloggers, haarartiesten en modellen die door duizenden mensen gevolgd worden!

 

Het Social Influencers Initiatief van OSiS+ Made to Create focust op tips, tricks en tutorials van deze internationale bloggers.

Schwarzkopf Professional Together

GLOBAL STYLING AMBASSADOR – RICHARD ASHFORTH

 

Richard Ashforth is zeer bekend in de kappersbranche vanwege zijn richtinggevende, vooruitstrevende ideeën, zijn voorkeur voor eenvoud en toewijding aan schoonheid. Zijn rol als Schwarzkopf Professional Global Styling Ambassador brengt hem over de hele wereld om te coachen, les te geven en inspireren.

Richard Ashforth
Jodie Iemfre

JODIE IEMFRE – FRANCE

 

Uit Parijs afkomstig mode-liefhebster Jodie is eigenaar van een e-shop en blogster van haar populair Instagram account. Met haar grote kennis aan styling is Jodie een perfecte aanvulling voor het OSiS+ team- de laatste festival haarlooks uittesten met OSiS+ BOHO REBEL.

JULIETA PADROS – SPAIN

 

Oorspronkelijk komend uit Barcelona, maar nu wonend in London, Julieta is dol van mode, muziek en rockt de festival look! Als succesvol model en journalist met aanzienelijk aantal volgers op Instagram, wil Julieta ons helpen hoe we een bohemian haarstyle moeten creëren.

Julieta Padros
Mikko Puttonen

MIKKO PUTTONEN – FINLAND

 

Uitgebracht door de Finse fotograaf Mikko Puttonen, is MikkoPuttonen.com een fashion fotografie en kunst blog waar Mikko's geweldige portfolio tentoon wordt gesteld. Door de paar publicaties in magazines heeft Mikko sinds zijn afstuderen in 2014 wereldwijd loyale volgers behaald. 

LEONIE GERNER – DUITSLAND

 

La Leonella is een lifestyle blog gerunt door Leonie Gerner, een stylist en model uit Duitsland. Gefocust op fashion, beauty en fotografie heeft Leonie een sterke basis van loyale volgers kunnen bereiken. 

Leonie Gerner
Cindy van Dyck

CINDY VAN DYCK – BELGIË

 

De After Work Blog is een lifestyle platform van schrijfster en ervaren fashion blogger, Cindy Van Dyck. Cindy creëert een gebalanceerde mix van thema's op haar blog, The After Work Blog, van fashion en beauty tot reizen en eten, zo kan ze haar followers perfect inspireren tijdens hun woonwerkverkeer!

VICKY WANKA – DUITSLAND

 

Oorspronkelijk een persoonlijke stijldagboek, verkent VickyWanka.com onderwerpen als fashion, beauty en lifestyle. Waar ze haar volgers de wereld laat rond reizen en adviseert op de beste beauty hacks, heeft fashion blogger Vicky Wanka aan populariteit gewonnen dankzij haar vlogs en magazine appearances. 

Vicky Wanka
Thommy Schüle

THOMMY SCHÜLE – DUITSLAND

 

Berlin Porter is een fashion en lifestyle blog aangemaakt in 2013 door de Duitse kapper, Thommy Schüle. Wonend in Berlijn, beschrijft Thommy een tal van interesses in zijn blog, gaande van fashion trends, muziek, reizen, evenementen, mensen... tot waar zijn verbeelding ook reikt! 

TATJANA CATIC – OOSTENRIJK

 

Ontworpen door de Oostenrijkse model Tatjana Catic, wie pocht met meer dan 800 000 volgers op Instagram en de titel van één van de meest succesvolle fashion en lifestyle bloggers in Oostenrijk, TatjanaCatic.com covert een overvloed aan inspirerende en motiverende topics uit de fashion -, fitness - en beauty wereld.

Tatjana Catic
Elodie Puechon

ELODIE PUECHON – FRANKRIJK

 

Elodie in Paris begon in 2011 als een platform voor Freelance stylisten, Elodie Puechon, deelt haar favoriete fashion stukken, creaties en dagelijkse leven in het Parijse modestad. Nu geëvolueerd als de go-to lifestyle blog voor de trendy Parijse fashion, beauty, kunst en reizen met duizenden wereldwijde volgers. 

MARIE VON BEHRENS – DUITSLAND

 

Ontworpen door Marie von Behrens in 2010, de MVB blog was oorspronkelijk een creatieve manier voor Marie om haar gedachten, inspiratie en stijl te uiten en haar werk met anderen te delen. Vandaag, is de blog een dagelijkse noodzaak geworden voor veel van haar loyale volgers, waar fashion, lifestyle en fotografie inspiraties worden omhult. 

Marie von Behrens
Pola Fendel

POLA FENDEL – DUITSLAND

 

Hetgeen wat eerst als een experiment werd geopend in 2012 bereikte een enorme succes. De eerste online "kleren bibliotheek", KLEIDEREI, door Pola Fendel uitgevonden als een innoverend, trendsettend en duurzaam concept. Zo biedt KLEIDEREI haar gebruikers een ultieme, non-stop kleerkast! Alsook de laatste industrie nieuws, trends, evenementen en inspiraties. 

JOSIE FEAR – UK

 

Fashion Mumblr is een lifestile blog afkomstig van een Londense blogger Josie Fear. Afgestudeerd van de Londense Fashion College, heeft Josie haar liefde voor de industrie, de cosmetica, het eten en het reizen omgevormd tot een carrière, met haar blog en sociale aanwezigheid slaagt ze erin duizenden volgers op zoek naar lifestyle te inspireren.

Josie Fear