ONZE FILOSOFIE

Professional Partners - Together. A passion for hair


Wij geloven dat één geheel beter is dan de combinatie van vele onderdelen. We geloven in één gedeelde passie: de passie voor haar. We geloven in écht partnerschap: een langdurige tweezijdige relatie.


Wij zijn Schwarzkopf Professional en we bestaan voor kappers.


Onze kappers vormen de spil waar al onze activiteiten om draaien. Ons dynamische bedrijfsmodel is speciaal op hen afgesteld. We bieden innovatieve producten, directe ondersteuning, training door experts, toegankelijke inspiratie, oprechte lof en nog veel meer. We zijn pas geslaagd als onze kappers succesvol zijn. Dat is het enige dat ertoe doet.


Schwarzkopf Professional Together
Bedrijf - Onze Geschiedenis

ONZE GESCHIEDENISOns merk is meer dan een eeuw geleden ontstaan in de drogist van Hans Schwarzkopf in Berlijn. Sindsdien is onze kennis op het gebied van haarstyling en haarverzorging flink gegroeid. We zijn door onze visie een van de meest vooruitstrevende bedrijven op de markt van haarproducten. Door zichzelf te blijven uitdagen, hebben onze merken meer mogelijk gemaakt dan ooit mogelijk werd geacht. Schwarzkopf Professional en Schwarzkopf Retail zijn beide onderdeel van de zeer succesvolle Henkel-groep en onze innovatieve producten zijn te vinden in kapsalons en winkels over de hele wereld. We hebben momenteel 7600 patenten; elk patent staat voor een nieuwe mijlpaal op het gebied van haarverzorging.

Schwarzkopf Professional - Voor ons werken

VOOR ONS WERKEN

 

 

Wil je meer? Meer kansen, spanning, inspiratie en uitdagingen? Ken je je limieten, maar wil je meer uit jezelf halen? Kom voor ons werken en wordt deel van een dynamische samenwerking, van een internationaal bedrijf. Ga naar onze vacaturepagina op Henkel.nl om te zien hoe jij bij kunt dragen aan ons continue succes. Wij kunnen je helpen groeien! Klik hier.