Hoe Kies Ik De Juiste Blondtint Voor Mij?

Het mooie van blond? Er bestaat voor iedereen een tint. Van zachte pastels tot opvallend platina, alles is tegenwoordig mogelijk met blond. Maakt niet uit welke huidskleur, haarstructuur of originele haarkleur je hebt, er is voor iedereen een tint. Dus of je nou vasthoudend bent of een kameleon, er is een techniek of plaats om het uit te proberen.


Er is geen 'one-size-fits-all' aanpak als het om blond gaat - in de handen van professionals zijn de mogelijkheden eindeloos.


Vergeet wat je dacht te weten. Vandaag omvat de term 'blond' een heel spectrum van kleuren; van brons-koper tot ijzig platina en nude beige. Hoe kun je weten, met zoveel keuzes - en technieken om het makkelijker dan ooit te realiseren - welke tint het beste bij je past?


Om de beste blondtint te vinden, betekent het 'de ware ik' te ontdekken, maar voordat je de sprong waagt, denk eens aan het volgende:

 

Advies

Advies

Of je nu al blond bent of de eerste stap neemt, advies van jouw kapper is essentieel voor elke kleurverandering.

 

Voorbereiding

Voorbereiding

Neem plaatjes mee van de kleuren die jou aanspreken, op die manier weet je allebei waar het precies over gaat.

 

Take the jewellery test

Doe de sieradentest

Als je het hebt over huidtint en meest flatterende kleur, geven je sieraden al snel de oplossing. Als je veel zilver of platina draagt, ben je meestal een zomertype met koele kleuren. Neig je meer naar goud, dan draag je de warme kleuren.

 

Dus….Warm, Koel of Neutraal?

  • Koel: Deze tinten lijken donkerder, ondanks dat ze van het lichtste level blond zijn. Dat is omdat de koele tinten, zoals blauw en violet, licht absorberen.

Ontdek hier meer over de koele blondtinten…

  • Warm: Deze tinten lijken helderder omdat ze het licht reflecteren. Rode, gele en oranje ondertonen betekent dat de kleuren helder en levendig zijn.

Ontdek hier meer over de warme blondtinten…

  • Neutral: Deze tinten lijken meer gebalanseerd, zonder intense ondertonen. Eigenlijk perfect voor iedereen - net als een camel kleurige cashmere jas of zacht beige Burberry trench coat

Ontdek hier meer over de neutrale blondtinten...

 

Als je eraan denkt om blond te gaan, maar je bent bang voor schade aan je haar - hoeft dat niet met BLONDME; de gespecialiseerde kleur formule zorgt ervoor dat, bij het blonderen, dit niets afdoet van de conditie van je haar! Dankzij de BLONDME's Blond Enforcing Technology wordt het haar beschermd:

 

Hoe Kies Ik De Juiste Blondtint Voor Mij?

In de salon, is de Bond Enforcing Technology in de BLONDME producten een link met de natuurlijk haarvezels, tijdens de kleuring én de in-salon behandeling. Deze krachtige toevoeging versterkt de interne haarverbindingen voor een gezonde en prachtige kleur.

 

Hoe Kies Ik De Juiste Blondtint Voor Mij?

Voor thuis; de Bonding Technology is ook toegevoegd aan de thuisproducten, zodat je het gezonde haar en de mooie kleur tussen twee afspraken zelf kunt onderhouden - vraag jouw kapper naar BLONDME!

 

Volg de laatste blond inspiraties op Instagram met de hashtags #BLONDME en #ILOVEBLONDME, en ook het account @schwarzkopfpro!

 

LEES MEER: