Essential Brands: IGORA Ashy Cedar & Earthy Clay

Om de kappers voorop te laten lopen met de laatste trends, heeft Schwarzkopf Professional het assortiment van IGORA uitgebreid met een reeks true-to-tuft bruine tinten voor een maximale kleurintensiteit en mooie koele tinten met een matte finish!

 

Wat is het?

Geïnspireerd door het leven in voorsteden in contrast met de ruige natuur, heeft IGORA een palet met koele en matte bruine tinten geïntroduceerd, die het haar een subtiele en minimalistische aesthetiek geven:

  • IGORA Earthy Clay - verfijnde, aardse en poederachtige bruine tinten voor een kleurrijke look, die de natuurlijke schoonheid versterkt
  • IGORA Ashy Cedar - IGORA's sterkst neutraliserende tinten met schakeringen van petrol en asbruine facetten voor koele bruine resultaten

Wat kun je ermee doen?

De salon-essentiële tinten hebben het volledige IGORA protfolio verrijkt met koele, matte en neutrale kleurtonen die een alternatieve, poederachtige variant op de bruintinten bieden. De unieke mix van pigmenten gaat ongewenste rood/oranje ondertonen tegen en geeft een sterke neutralisatie bij het oplichten of highlighten van een donkere basis.

 

Essential Brands: IGORA Ashy Cedar & Earthy Clay

 

Wat maakt het bijzonderl?

IGORA Earthy Clay en Ashy Cedar Shades worden ook geïntroduceerd als de eerste tweevoudige kleurapplicatie in de collectie van Schwarzkopf Professional: ze zitten in zowel IGORA's permanente (IGORA ROYAL) als ze de semi-permenente (IGORA VIBRANCE) kleurlijnen:

  • IGORA ROYAL is ideaal voor klanten die een high-performance kleuring met een langhoudend permanent resultaat verwachten
  • IGORA VIBRANCE is demi-permanent en blijft tot ca. 25 wasbeurten behouden - perfect voor kleurschuwe klanten die liever niet aan een kleur vastzitten of voor een kleuropfrisser

Omdat IGORA Earthy Clay en Ashy Cedar in beide assortimenten beschikbaar zijn is het nog gemakkelijker om dezelfde kleuren te gebruiken in een tweeledige techniek! Kappers kunnen eenvoudig dezelfde IGORA VIBRANCE tint maken om de lengtes en uiteinden van een IGORA ROYAL behandeling op te frissen, de permanente kleuring is immers alleen nodig op de uitgroei. Dit betekent een betere service vanuit de kappers en meer keuze voor de klanten, en ook is het beter voor de conditie van het haar, de glans en de levendigheid van de kleur.


"I simply love the modern looks the new IGORA Earthy Clay and Ashy Cedar shades allow me to create. They're subtle and cool; really beautiful to work with and a completely fresh take on neutral browns…"


– Global Schwarzkopf Professional Colour Ambassador Lesley Jennison

Geef me de feiten!

  • Het is een true-to-tuft kleur, dat een alternatieve poederachtige bruine tint biedt
  • Maakt een trendy koele, matte bruine look met een krachtige neutralisatie
  • Maak gebruik van de tweeledige opbreng van dezelfde kleuren
  • Nog meer service gerichte mogelijkheden voor kappers 
  • Meer kleurkeuze voor de klanten
  • Je kunt uitgaan van een echte kleur finish vol glans en levendigheid

De nieuwe IGORA Earthy Clay en Ashy Cedar looks zullen deel uitmaken de nieuwe Urbaganza trend van de Essential Looks Collections 2019 van Schwarzkopf Professional.


Waar kan ik er meer over te weten komen?

Neem deel aan een kleurcursus en leer hoe je echt gepersonaliseerde kleuren in de salon toepast, met de vaardigheden en know-how die erbij horen:

ASK eAcademy

Vergroot jouw productkennis en kleurvaardigheden met de audio-visuele training van de ASK eAcademy:

De toevoeging van IGORA Ashy Cedar en Earthy Clay in de assortimenten van zowel IGORA ROYAL als IGORA VIBRANCE onderstreept daarmee dat de producten perfect samen gebruikt kunnen worden - het is gemakkelijk en de nieuwste methode om perfecte haarconditie en kleur levendigheid te behouden!


LEES MEER!