Essential Brands: Strong Bonds 2.0 Kleurveranderingen

De hedendaagse salon klanten zijn ontzettend goed geïnformeerd over de trends in haarkleur en verwachten dat kappers in staat zijn om de nieuwste trends te creëren, ongeacht de conditie van hun haar! Dankzij twee nieuwe productinnovaties stelt Schwarzkopf Professional kappers in staat om adembenemende kleurtransformaties te creëren met een superieur niveau van prestatie. 

 

Wat is het?

Het stelt kappers in staat tegemoet te komen aan de gevarieerde vraag van kleurveranderingen. De baanbrekende Fibre Bond Technology is geïntegreerd in de NIEUWE IGORA Vario Blond en de NIEUWE IGORA ROYAL Fashion Lights.

 

Wat kun je ermee?

Dankzij de geïntegreerde Bonding Technologie in alle IGORA lightening en lifting kleurproducten, kunnen kappers nu gemakkelijker hun klanten voorzien van de stijlen die gezien worden op social media, zonder in te leveren op de haarkwaliteit.

 

Wat is het grote voordeel?

Om het haar te beschermen tegen schade gedurende oplichting, blondering of kleuring, dringen de actieve ingrediënten van de Fibre Bond Technology diep binnen in het haar en creëren een beschermende laag om de haarbruggen. Door deze 'bodyguard functie', overleven de meeste bruggen het chemische proces en blijft het haar sterk en elastisch.

 

Strong Bonds 2.0 biedt ook twee nieuwe in-salon services:

 

1. NIEUW IGORA Vario Blond biedt als eerste de Ultieme Blonde & Bond Lightening Service van IGORA:

Het holistische lightening assortiment is opgewaardeerd met geïntegreerde Fibre Bond Technology en geeft tot maximaal 8 niveaus van oplichting, met minimale breuk*, voor eindeloze blonde veranderingen.

 

2. NIEUWE IGORA ROYAL Fashion Lights biedt als eerste de Trend & Bond Fashion Kleurservice van IGORA:

De kleurcrème, die lifting en toning in één stap biedt, bevat nu ook de Fibre Bond Technology en biedt on-trend fashion kleuren zonder in te leveren op de haarkwaliteit.

 

Geef me de feiten!

  • De innovatieve Fibre Bond Technology is geïntegreerd in IGORA Vario Blond en IGORA ROYAL Fashion Lights
  • Het haar is beschermd gedurende de kleurbehandeling en laat het sterk en gezond achter
  • Beschadigde haarbruggen kunnen opnieuw gecreëerd worden dankzij de Bonding Technologie die gebruikt wordt in de aanvullende verzorgende producten van BLONDME, FIBREPLEX en BC FIBRE FORCE

Waar kan ik er meer over leren?

Ontdek de meest recente bonding trends, ervaar het nieuwste in Strong Bonds Technology en beleef de wetenschap achter elke innovatie gedurende een Colour Decoded: Strong Bonds Atelier seminar! Download de cursusbrochure voor de vele mogelijkheden…

 

ASK eAcademy

Verbreed jouw kennis van kleurproducten met de audio-visuele training in de ASK eAcademy:

*in vergelijking tot een blondeering met IGORA Vario Blond zonder Fibre Bond Technology

**in vergelijking tot een kleuring met IGORA ROYAL Fashion Lights zonder Fibre Bond Technology