TrendLab: Ervaar nu #MOREVIBRANCE met Jan Hlavacek

Als er 1 plek is waar we het succes van de laatste trends en creatieve gebruik van de kleuren tonen, is het de Schwarzkopf Professional TrendLab!


TrendLab is een plek waar inspiratie tot leven komt, omdat we de inspiratie opdoen in de echte wereld: de straten, de natuur, de kapperswereld, nieuwste trends van social media en virale verschuivingen. Met medewerking van professionele kappers zet TrendLab trending informatie om in draagbare realiteit; zichtbaar op al onze digitale platforms.

 

TrendLab

Onze focus blijft continue op de IGORA VIBRANCE, na alle positieve reacties vanuit de hele wereld. We werken samen met Jan Hlavacek – award-winnende kapper en eigenaar van een salon in Praag – om te laten zien hoe krachtig de levendige, demi-permanente IGORA VIBRANCE kleuren zijn!

 

TrendLab: Ervaar nu #MOREVIBRANCE met Jan Hlavacek

"De TrendLab is precies wat je kunt verwachten - een plek om te experimenteren met de nieuwe trends en ze te lanceren in de wijde wereld voor andere professionals om ze zelf ook te maken in de salon. Je kunt je niet ontwikkelen door steeds hetzelfde te blijven doen en dat is waar TrendLab op in springt:
Turning inspiration into salon reality (Maak inspiratie werkelijkheid in jouw salon)"

 

– Jan Hlavacek

 

Samen met Jan Hlavacek, werkten we met #MOREVIBRANCE aan een look met mooie rijke koper-oranje tinten met een zweem van scarlet rood. De inspriratie achter deze kleur was het ontsnappen van de grauwe wintermaanden en een sprong te wagen naar lente/zomer met een oogverblindende levendige kleuring!

 

TrendLab: Ervaar nu #MOREVIBRANCE met Jan Hlavacek

IGORA VIBRANCE gebruikte kleuren:

  • Basis kleur 6-78 + 1.9%
  • Lengtes en uiteinden 7-77 + 1.9%
  • Highlight één 7-77 + 0-88 + 1.9%
  • Highlight twee 7-77 + 0-77 + 1.9%

Notitie: de 2 verschillende highlight kleuren worden afwisselend in de lengtes en uiteiden rond het gezicht aangebracht.

 

Kijk ook naar de TrendLab IGORA VIBRANCE video en ontdek hoe je het glinsterende, sterke kleur resultaat krijgt:

 

TrendLab: Ervaar nu #MOREVIBRANCE met Jan Hlavacek
TrendLab: Ervaar nu #MOREVIBRANCE met Jan Hlavacek

Voor nog meer exclusieve beelden, nieuws en live-streams, zorg dat je geregistreerd bent voor de ASK Education eAcadamy: www.ask-elearning.com en volg @schwarzkopfpro op Instagram voor dagelijkse inspiratie van Schwarzkopf Professional.


Lees meer: