#ILOVEBLONDME: Confident. Powerful. Individual. Iconic

Blond is meer dan kleur, het is een levensstijl, een standpunt. Gericht op elegante vrouwen van alle leeftijden en de premium salons die zij bezoeken, BLONDME biedt de kleurspecialisten alles wat ze nodig hebben om de ultieme blonde perfectie te bereiken. BLONDME is het enige merk dat echt toegwijd is aan blond; met innovaties op gebied van kleuring en verzorging versterkt door hechtingstechnologie, kappers en klanten kunnen vertrouwen op volledige persoongerichte en veilige service! Betrouwbaar! Krachtig! Uniek! Iconisch!

 

#ILOVEBLONDME: Confident. Powerful. Individual. Iconic

 

Kijk mee hoe Global Colour Ambassador Lesley Jennison, Schwarzkopf Professiona, Jack Howard verwelkomt als de nieuwe Global BLONDME Ambassador.


Zoals zo vaak King of Balayage genoemd, wordt Jack vaak geliked bij Vogue, Tatler, Harper's Bazaar, Evening Standard en vele andere. En als International Hair Colourist mag hij klanten verwelkomen, zoals Poppy Delevigne, Suki Waterhouse, Abbey Clancy en Gillian Anderson. Ook werd hij vorig jaar verkozen tot Marie Claire Hair Colourist of the Year 2018. Jack Howard wordt genoemd als de man die de trend balayage naar Europa heeft gebracht.


"It is a real honour to join one of the fastest growing dynamic colour brands covering
blonde hair needs in the role of Global BLONDME Ambassador"


– Jack Howard

 

#ILOVEBLONDME: Confident. Powerful. Individual. Iconic

 

#ILOVEBLONDME

Dit jaar verzamelen we ons om de kracht van BLONDME te vieren, met een spannende campagne toegewijd aan de wereld van blond: #ILOVEBLONDME! We delen alle geheimen om het ultieme blond resultaat te bereiken, terwijl we ook laten zien hoe veelzijdig 'blond' nu echt is. Global ambassadors Jack Howard en Lesley Jennison hebben samen 8 ICONIC BLONDME looks gecreëerd om jouw creativiteit een extra boost te geven en de laten zien hoe je dagelijks blondeer uitdagingen kunt oplossen.

  • Platinum Purity - maak het helderste blond op een donkere basis met de back to back lightening techniek
  • Lived-In Blonde - ga van donker naar blond op elk haartype met de fine slicing techniek
  • Strawberry Blush - creëer individuele looks met de pastel toning techniek
  • Caramel Kiss - helpt klanten de eerste stappen te zetten met blond met de dimensional balayage techniek
  • Cool Fusion - maak en onderhoud de mooiste blond kleuringen met de seamless neutralisation techniek
  • Blonde Mélange - versterk de natuurlijke haarkleur en bedek tegelijk de grijze haren met de lift'n'cover techniek
  • Hollywood Blonde - met de high lifting techniek licht je het haar op en neutraliseer je het
  • Detoxed Glow - laat saai blond haar herleven met de revive & contour techniek

ASK Education

Word heerser in blond en volg de Blonde Specialist Bootcamp seminar om nog meer zelfvertrouwen en kennis te krijgen over een perfect blond resultaat, keer op keer. Deze cursus leert je jouw eigen grenzen te verleggen en elke blond-trend om te zetten naar het klantenniveau; de Blonde Specialist Bootcamp seminar is de 'master degree' in blond educatie, én wanneer je dit hebt behaald, heb je wat aan de wereld te laten zien, wat weer goed is voor business.

 

#ILOVEBLONDME: Confident. Powerful. Individual. Iconic

 

Reserveer jouw cursus nu online!

 

ASK eAcademy

Zorg ervoor dat jouw blondeer skills de beste zijn! Krijg alle technieken onder controle metde audio-visuele training van BLONDME's Advanced Bonding System van de ASK eAcademy:

 

LEES MEER: