Trend Lab: Spotlight op Sascha Grießhammer

Of de focus nu ligt op digitaal of lifestyle het Trend Lab is volledig gericht op het creëren van de nieuwste trends en technieken.


Dit seizoen, werkt Schwarzkopf Professional samen met een van de meest gevraagde kappers van Duitsland - Sascha Grießhammer - om een selectie van Schwarzkopf Professional's service mogelijkheden tot leven te brengen. Met meer dan 20 jaar professionele ervaring is Sascha een toonaangevende kapper en expert op dit gebied.


Ontdek de 3 belangrijkste services:


1. Service Ritueel

Het beste gevoel dat een kapper zijn klant kan geven is vertrouwen - het is de basis van elke relatie tussen kapper en klant. Schoonheidsverzorging is persoonlijk, daarom is het belangrijk om in staat te zijn om op maat gemaakte haarverzorgings services aan te bieden aan iedere klant.

 

1. Service Ritueel

In slechts 10 minuten kunnen kappers hun klanten verwennen met een snelle in-salon therapie met BC Bonacure:

  • Normaal tot Droog/Krullend haar met Hyaluronic Moisture Kick
  • Beschadigd haar met Peptide Repair Rescue
  • Gekleurd haar met pH 4.5 Color Freeze
  • Onhandelbaar haar met Keratin Smooth Perfect
  • Rijper haar met Q10+ Time Restore
  • Fijn haar met Collagen Volume Boost

 

 

2. Massage Technieken

Verwacht als onderdeel van de wastafel of verzorgingsservice, hoofd massage is een essentieel onderdeel van de in-salon ervaring en kappers van elk nivieau zouden in staat moeten zijn om dit in de salon aan te bieden.

 

2. Massage Technieken

Kijk hoe Sascha Grießhammer zijn professionele vakmanschap demonstreert in deze complete stap-voor-stap video:

 

 

3. #BOHOMANIA

Van oorspornmg een zomertrend - voortgeduwd door de festival scene - #BOHOMANIA is een veelbesproken onderwerp in de mode, schoonheidsverzorging en blogger gemeenschap. De boho style is makkelijk herkenbaar op social media (en zeer deelbaar!), en komt zelfs terug in de architectuur! Mode voorspellingen hebben het over stoer en grafisch haar, met een focus op creativiteit en kleur, met een regelbrekende, rebelse uitstraling - dit maakt dat OSiS+ Boho Rebel Dry Shampoo het perfecte product is om deze look te creëren.

 

3. #BOHOMANIA

 

Vergeet niet om Sascha Grießhammer op Instagram te volgen voor nog meer #hairinspo! Houd dit in de gaten voor meer van Schwarzkopf Professional's neusje van de zalm Trend Lab…!