Interview : Blond Iconen Lesley Jennison & Kim Vō

Blond is iconisch, blond is fascinerend, blond is cool, blond is zeer, zeer verleidelijk… Dus, als je de verleidelijke blondine voelt, wie beter dan Schwarzkopf Professional's wereldwijde ambassadeur, Lesley Jennison en Schwarzkopf Professional's wereldwijde BLONDME ambasadeur, Kim Vō om hun magische parels van blonde wijsheid te delen?

 

Wie heeft jou interesse gewekt voor blond?

KV: "Ikzelf! Vietnamees en Frans van oorsprong, ben ik altijd op zoek gegaan naar de perfecte blondine. Toen ik het bereikte, wist ik dat het mogelijk was…!"

 

Is haar ooit te donker om blond te gaan?

LJ: "Met de nieuwe BLONDME Premium Lift 9+ met geintegreerde Bonding Technologie zijn er geen grenzen. Recent, een Koreaans model met natuurlijk zwart haar naar glinsterend ijsblond aan het einde - en het haar was nog steeds in uitstekende staat."

 

Wat is de beste wijze om blond haar gezond te houden?

KV: "Drie woorden: voorbereiding, personalisatie en verlengen. Prep voor het kleuren. Personaliseer door niet te licht of te lang door te gaan te gaan. Verleng met een thuiszorg regime voor exacte aanvulling op de behoefte."

 

Wie zou jij graag omtoveren naar een blondine?

LJ: "Amma Wintour. Ik zou haar graag een inconische bob met een mooie opgelichte blonde kleur geven met 3-4 kleuren voor een super regenboog - bijna metallic - glans van koel, warm en neutrale blondine."

 

Wat is je favoriete kleur blond?

KV: "Ik denk dat blondines 4-dimensionaal zijn, de eerste 3 zijn wat je ziet en de 4e is een persoonlijkheid. Ik hou van elke blonde kleur die the [blonde] persoonlijkheid past'."

 

Wie Is jouw favoriete blondine uit het verleden?

LJ: "Blondie. Ik herinner me dat ze haar [Debbie Harry] Atomic zong. Dit was prachtig, deze mooie, engelachtige vanille-witte blondine draagt een grungy black bin linger - fantastisch!"

 

Wie is je favoriete morderne blodine?

KV: "Het is een wisseling tussen mijn klant Britney Spears en natuurlijk Madonna."

LJ: "Voor mij, het meisje die het beste doet en betoverend mooi is, is Rosie Huntington-Whiteley."

 

Wat zijn de blond trends volgend seizoen?

KV: "'Dirty Flirty' waar afkomst overheerst, en 'Glam Grunge', een soort morning-after de Oscar afterparty."

 

Hebben blondjes echt meer plezier?

KV: "Ik ben al 20 jaar blond en het is fantastisch!"

 

Geinspireerd? Ontdek de BLONDME kleur en verzorgings lijn powered by de Advanced Bonding System.