#ILOVEBLONDME: Jack Howard Talks Blonde

Als het op blond aankomt, is BLONDME ambassadeur Jack Howard de ware expert. Als de man die verantwoordelijk is voor blonde iconen, zoals Poppy Delevingne, Ana Beatriz Barros en Gillian Anderson, is er niet veel dat Jack niet weet over blonderen - dat maakt hem de perfecte persoon om zijn geheimen met ons te delen......

 

Staat blond iedereen?

"Ja! Blond is niet alleen maar platina; er zijn zoveel meer tinten om te kiezen, er is altijd iets voor iedereen. Om de meest geschikte tint te zoeken, overleg je met jouw kapper."

 

Is balayage eigenlijk nog wel in?

"Absoluut, en deze trend wordt nog steeds vernieuwd. Op dit moment is de face-framing mijn favoriet. Het ziet er natuurlijk uit, heel mooi en ingetogen. Het geeft een mooie zachte touch, heel persoonlijk."

Jack Howard legt 4 verschillende soorten balayage uit:

  • Classic - zacht en ingetogen
  • Creative - resultaat met duidelijk contrast
  • Micro Balayage - een heldere, meer highlighted look
  • California – de classic, iets meer uitgesproken

"Balayage is als een vingerafdruk - per persoon uniek"

- Jack Howard

Hoe weet ik welke blondtint mij staat?

 

Hoe weet ik welke blondtint mij staat?

"Om de juiste tint te kiezen moet je niet alleen kijken naar kleuren van huid en ogen, maar het moet ook bij jouw lifestyle passen. Dat betekent wanneer je voor puur platina kiest, je elke 4 weken naar de salon moet gaan. Als jou dat niet lukt, dan is het niet de juiste kleur voor jou! 'Your blonde has to fit your lifestyle, just as much as anything else – remember there’s a shade to suit everyone, and their lifestyle."


Waarom moet ik thuis ook producten gebruiken?

"BLONDME is de enige in zijn soort die helemaal is toegespitst op blond haar. Als je blond bent, weet je dat verzorging belangrijk is en deze producten geven natuurlijk blond haar een boost voor optimaal gezondheid - en dat betekent ook een gezonde kleur!"

 

Voor nog meer vertrouwen in oplichten, kleuren en de algemene kunst om de perfecte blondering te maken, check de cursussen van ASK Education!

 

LEES MEER: