TrendLab: IGORA VIBRANCE Hair How-To met Ömer Özdemir

Als onderdeel van een co-lab en met het TrendLab team van Schwarzkopf Professional, heeft de invloedrijke saloneigenaar, stylist en kleurexpert Ömer Özdemir een rijke chocolade en truffel kleur met de semi-permanente tinten van IGORA VIBRANCE gecreëerd.

 

TrendLab: IGORA VIBRANCE Hair How-To met Ömer Özdemir

 

De TrendLab is een inspirerende ruimte waar haarartiesten van de hele wereld kunnen samenwerken, creëren en delen - terwijl ze de creatieve grenzen van haar opzoeken. Deze keer is TrendLab de samenwerking aangegaan met Ömer, die gespecialiseerd is in hedendaagse balayage technieken, zoals zijn kenmerkende 'Airtouch' methode, net als de dark-to-light lifting.

 

TrendLab: IGORA VIBRANCE Hair How-To met Ömer Özdemir

 

Ömer's talent gaat verder dan kappersvaardigheden; bedreven in digitale marketing, gebruikt hij sociale media om zijn salonervaringen te delen aan klanten (en collega's), in een rijke verzameling op zijn Instagram account, @salon_58. Bijvoorbeeld voor-en-na foto's, inspirerende looks en mini how-to instructies (en dat is nog maar een klein deel).

 

TrendLab: IGORA VIBRANCE Hair How-To met Ömer Özdemir

 

Met IGORA VIBRANCE kan de echte kleurexpert een echte creatieve uitdaging aangaan en verder gaan - do #MORE - dankzij de grensverleggende, semi-permanente formule met een gel of crème applicatie, een innovatieve Mositure Protecting Complex, Vitamine B5 en B en 100% meer INSTAGlans. Dat is precies waarom Ömer ervoor gekozen heeft om ermee te werken aan zijn schitterende TrendLac colour look...

 

TrendLab: IGORA VIBRANCE Hair How-To met Ömer Özdemir

 

De gebruikte kleuren van IGORA VIBRANCE:

  • Basis: 4-0 + 4-46 + 1.9%/6 Vol. IGORA VIBRANCE Activating Lotion
  • Lengtes en punten: 6-46 + 1.9%/6 Vol. IGORA VIBRANCE Activating Lotion
  • Voorkant: 8-46 + 4%/13 Vol. IGORA VIBRANCE Activating Lotion


Je ziet dat Ömer een glossy, brunette kleur finish maakt en ontdek meer over de ware diepte van IGORA VIBRANCE:

 

 

IGORA VIBRANCE is ook voor elke kleuexpert een go-to merk als het gaat om het opbrengen met meerdere producten. Bij deze methode gebruik je een permanente kleuring op de uitgroei en semi-permanente kleuring op de lengtes en punten.


Een kleuring op deze manier houdt de haarlengstes en punten in optimale conditie - omdat de er geen opbouw plaatsvindt zoals bij permanente kleuringen - het haar heeft glans en voelbare zachtheid! Bijvoorbeeld (op droog haar):

  • Breng de IGORA ROYAL aan op de uitgroei, steeds op dunne plukken (laat het 10-20 minuten inwerken).
  • Breng IGORA VIBRANCE gelijkmatig aan op de midden-lengtes en punten (laat het nog 10-20 minuten inwerken).

ASK eAcademy

Vergeet niet om je te registreren voor de ASK Education eAcademy: www.ask-learning.com om toegang te krijgen tot exclusieve leerzame content, webinars en audio-visuele producttraining, zoals de IGORA VIBRANCE product training!

 

LEES MEER: