Trendlab: Herstel beschadigd haar met BC Fibre Clinix & Gary Taylor

Om de meest krachtige herstellende prestatie ooit van Schwarzkopf Professional onder de aandacht te brengen, is Gary Taylor, vooraanstaand hairstylist en mede-eigenaar van salon Edward & Co, uitgenodigd in de TrendLab om het verzorgingsritueel met BC Fibre Clinix uit te leggen.

 

Trendlab: Herstel beschadigd haar met BC Fibre Clinix & Gary Taylor

Over Gary Taylor

Gary heeft een grote passie voor het kappersvak, al sinds hij voor het eerst op 13-jarige de schaar oppakte, en dat is geen wonder want…hij stamt af van een lange lijn met kappers en barbieren al vanaf zijn overgrootvader, Edward Taylor! In 2019 bestaat het bedrijf van de familie Taylor, Edward & Co 100 jaar in Brighouse. Het familiebedrijf, in 1919 opgericht door Edward Taylor, is in de jaren gegroeid en biedt werk en training aan 5 generaties kappers. Tegenwoordig wordt Edward & Co gerund door Gary en zijn vrouw Heather Taylor, samen met hun dochter Annabelle, die styliste is.

 

Trendlab: Herstel beschadigd haar met BC Fibre Clinix & Gary Taylor

Van het winnen van meerdere kappers awards wereldwijd tot de aansluiting bij het het Schwarzkopf Professional UK Ambassador Team - en ook nog het trainen van anderen in de kappersambacht - blijft Gary presteren met zijn vaardigheden en talent. Daarom is Schwarzkopf Professional heel blij dat hij de uitnodiging van TrendLab heeft aangenomen om deze salon exclusieve verzorging met BC Fibre Clinix te laten zien!

 

Over BC Fibre Clinix

Herhaaldelijke chemische en/of mechanische invloeden, hebben op verschillende manieren effect op de goede eigenschappen van het haar; de structuur van binnen en aan de buitenkant wordt verzwakt, zodat het haar poreus en dof wordt, het kan snel afbreken. Gelukkig bevat BC Fibre Clinix de meest krachtige herstellende technologie van Schwarzkopf Professional die er tot nu bestaat voor een volledig herstel van het haar. De Triple Bonding en C21 Technology in de BC Fibre Clinix, gecombineerd met een reeks van hyper-personaliseerbare Boosters, geeft kappers de mogelijkheid om op maat gemaakte probleemoplossende haarverzorging te bieden aan de klanten.

 

Trendlab: Herstel beschadigd haar met BC Fibre Clinix & Gary Taylor

Elke BC Fibre Clinix Booster wordt gemengd met de relevante BC Fibre Clinix Tribond Treatment voor toegepaste verzorging dat bedoeld is om de schade aan de buitenkant en binnenin het haar aan te pakken. Dit geeft de kapper de mogelijkheid om de klant een oplossing te bieden voor het belangrijkste probleem, zoals de levendigheid van gekleurd haar, maar tegelijk ook een versterkende treatment voor fijn tot normaal of normaal tot dik haar.

 

Trendlab: Herstel beschadigd haar met BC Fibre Clinix & Gary Taylor

Kijk naar Gary in actie, terwijl hij de conditie van het haar van de klant met BC Fibre Clinix transformeert:

 

 

Om toegang te krijgen tot de exclusieve leerzame content, inclusief die over BC Fibre Clinix, product trainingen en webinars, moet je geregistreerd zijn op de ASK Education eAcademy: www.ask-elearning.com


LEES MEER: