Trend Alert: De #REdefining YOU Collectie

In de herfst / winter collectie staat de individu centraal en Schwarzkopf Professional viert jouw YOUniverse in een speciale make-over editie van de Essential Looks. De samenwerking tussen internationale influencers en haargoeroes in combinatie met een digital-first benadering zorgt er voor dat deze collectie is REdefining de manier waarop kappers en hun klanten omgaan met de laatste haar- en modetrends.


De #REdefining YOU Collectie
“Onze 2018 #REdefining-collectie brengt influencers wereldwijd samen met ’s wereld beste haargoeroes om looks, innovaties en trends te delen die nu hot en happening zijn. We hebben het over empowerment, individualiteit en inspiratie van de catwalk, opnieuw geïnterpreteerd voor jou en de manier waarop jij leeft. Met de drie inspirerende trends hebben we professionele make-overs gecreëerd die bij elke stijl passen.”


– Simon Ellis | International Creative Director


Ontdek de trends

 

Trend 1 – #globaltribe

 

#globaltribe

 

Gespot op de catwalk: #globaltribe rokt oosterse invloeden met een vleugje folklore. Schwarzkopf Professional’s ambassadeur, Richard Ashforth (@richardashforth) + Lesley Jennison (@lesleyjennison) en de invloedrijke Hair Artist, Emre Ayaksiz’s (@emreayaksiz) werkten samen aan de catwalk en salon look.


Trend 2 – #newformal

 

#newformal

 

Met een knipoog naar Marc Jacobs, vertegenwoordigd #newformal empowerment, in de vorm van een modern perspectief op powerdressing en precisieknippen. Schwarzkopf Professional’s ambassadeur Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair) en Lesley Jennison werkten samen met kleuren goeroe en Instagram sensatie Jenny Strebe (@theconfessionsofahairstylist) om een iconische catwalk-look en een draagbare salon-look te creëren.


Trend 3 – #lucidnocturnes

 

#lucidnocturnes

 

IGORA #RoyalTakeOver is weer terug aangezien de kracht van het Co-Lab ook dit seizoen weer een megatrend is. Met #lucidnocturnes ontwikkelde de North American Colour Director van Schwarzkopf Professional, Rossa Jurenas (@rossajurenas) en kleurtrendsetter, Linh Phan (@bescene) een moderne kijk op prachtige nachttinten en twee stralende nieuwe looks die de hele nacht door schitteren.


Educatieve ondersteuning
Met een gevoel van creatieve vrijheid en individualiteit helpt ASK Education’s trend-led seminars kappers om vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om salon-vriendelijke, catwalk-geïnspireerde looks toe te voegen aan hun dagelijkse salonaanbod.


Nu volledig digitaal het Essential Looks Magazine en de Web App van dit seizoen met stijlhints voor de belangrijkste looks, de nieuwste viraal trends, tips & tricks, productupdates, interviews en nog veel meer.

meer tags