Trend Alert: Creating Tomorrow’s Colour Today Collection

Dit seizoen draait helemaal om kleur! Kleur opent een wereld van mooie inspiratie - de kans om te fantaseren, contrasteren, creëren en transformeren. Schwarzkopf Professional is de samenwerking aangegaan met een aantal van de meest vooruitstrevende haar artiesten om aan JOU 8 gloednieuwe looks en technieken te laten zien!

 

 

 

"Het is een super diverse wereld van self-expressie, waarin iedereen de vrijheid heeft om te zijn wie ze willen zijn en het individuele recht van creatieve expressie uit te oefenen, altijd en overal. Terwijl er verandering in de lucht hangt, zien we ook de vraag naar authenticiteit in alles... Dus, wat is onze kijk op de kleur van morgen? Het draait allemaal om tegenstrijdigheden."

 

– Simon Ellis | International Creative Director

Trend 1 – Color Clash

Volwassen zelfvertrouwen en een betoverend mooie gevoel, Color Clash verpakt een full-body colour in een fabeltje van moderne verfijning!

 

Trend 1 – Color Clash
  • De catwalk look is geknipt en gestyled door Styling Ambassador Joana Neves (@joananeves), en daarbij heeft Global Colour Ambassador Lesley Jennison (@lesleyjennison) de #pinkhairdontcare kleurtrend tot een nieuw niveau verheven!
  • De eerste Colour Clash salon look is geknipt door Editorial Ambassador Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair); Colour Experimentalist Edoardo Paludo (@edoardopaludo) verweeft lokken IGORA VIBRANCE paars door naturel donkere krullen.
  • De tweede Colour Clash salon look is gestyled door Joana voor een nonchalante finish met geheime vorm en volume; Lesley creëert een waterval van warme chocoladebruine krullen met expressief licht en verborgen diepte met de IGORA VIBRANCE tinten.

Trend 2 – Urbaganza

De nieuwe authenticiteit verovert de cool urban mood. Urbanganza grijpt terug naar de klassieken met een glad, hoogglanzend randje...

 

Trend 2 – Urbaganza
  • Voor de catwalk look heeft Tyler Johnson het haar kort geknipt met een warrige finish, zodat de diepe IGORA VIBRANCE zilverachtige tinten, opgebracht door Edoardo Paludo, hierin mooi uitkomen.
  • De eerste Urbaganza salon look is door Tyler Johnston tot net boven de schouder geknipt met een ruig gedroogde finish en een hele warrige pony. Lesley Jennison gebruikt rauwe diepe tinten van IGORA ROYAL Earthly Clay, vemengd met IGORA ROYAL Golds, om een verfijnde bruine kleur te verkrijgen.
  • De tweede salon look is ook geknipt door Tyler, deze keer laat hij het haar lang en slank met een botte finish - dit vergroot het lichteffect van de kleuren die Lesley in metallic tinten heeft aangebracht met een mix van koele IGORA ROYAL Ashy Cedar en IGORA ROYAL Naturals

Trend 3 – Texture Tension

Met deze trend introduceert Schwarzkopf Professional #raincolor, een spannende nieuwe techniek, ontwikkeld om een glimmende illusie van volume of textuur in het haar te maken. Texture Tension gaat helemaal over transparantie, eenvoud, kracht van puurheid, genuanceerd naturel, pastel en helderwit...

 

Trend 3 – Texture Tension
  • Deze trend is tot stand gekomen in de samenwerking van Schwarzkopf Professional met Creative Experimentalists, X-presion (@xpresioncrativos)! In de ontwikkeling van een gloednieuwe visuele illusionele techniek - #raincolor - heeft het artistic team het voor elkaar gekregen om met de pure IGORA ROYAL kleuren een glimmend contrast aan te brengen van rijke gouden en bruine tinten, die het licht opvangen; waardoor beweging ontstaat dat er uitziet als regen
  • Haar is lang gelaten met een volle pony. De IGORA ROYAL kleuren zijn gelaagd en met diverse technieken aangebracht; #raincolortexture
  • De salon versie is kort geknipt in een bob met een aangepaste techniek; #raincolorvolume

Educatieve Ondersteuning

Leer hoe je de seizoenstrend vertaalt naar de realiteit in de salon in een van de cursussen van ASK Education:

Vergeet niet dat de complete wereld van Essential Looks te zien is op www.essentiallooks.com!


LEES MEER: