Trend Alert: #globaltribe

#globaltribe is een key trend dit seizoen – de modern tribes van vandaag trekken verschillende globale invloeden aan in het YOUniverse – die het individu centraal plaatsen.

 

 

#globaltribe Catwalk Look – Snit, Kleur en Styling

 

De Global Tribe Catwalk Look is geknipt en gestyled door Schwarzkopf Professional's Global Styling Ambassador Richard Ashforth (@richardashforth); met een sterke coupe op schouderlengte en een zachtere pony.

 

De contrasterende texturen van gegolfd en stijl haar zetten prachtig de lichtpaarse kleurtwist en de grungy koel blonde tinten van onze Global Colour Ambassador Lesley Jennison (@lesleyjennison) in de kijker.

 

#globaltribe Catwalk Look

 

"Wat een verschil zo'n koel licht pastelpaars kan maken..!"


– Global Colour Ambassador, Lesley Jennison


#globaltribe Salon Look – Knippen, Kleuren en Styling


De Salon Look variatie is ook geknipt en gestyled door Richard Ashforth; het haar is ietsje korter met laagjes of met losse vs. kleine krullen. Deze techniek toont perfect de seizoens zachte biscuit en mokka kleurencombinaties van onze special guest Emre Ayaksiz's (@emreayaksiz), voor een zeer draagbare variant op alledaags Boho Chic.

 

#globaltribe Salon Look

 

"Je zult niet geloven op hoevel verschillende manieren ik mijn nieuwe look kan dragen…"


– Salon Look Model, @renatagubaeva


Haal nu de interactieve Essential Looks App in huis voor exclusief toegang tot de trends van dit seizoen, catwalk inspiratie, gedetailleerde A2Zs en productinformatie – neem contact op met jouw lokale Schwarzkopf Professional vertegenwoordiger voor meer informatie!

meer tags