Trend Alert: Color Clash

De spirit van mode kan ons op zoveel plaatsen brengen, maar op de een of andere manier voelt het op zijn mooist aan als het groots wordt. In het Color Clash-verhaal zijn tinten echt gewaagd, maar de clashes zijn glamoureus, silhouetten zijn sterk, maar er is een spirit van rijke, vloeiende bewegingen, van luxe, van de ingetogen en licht gedragen kracht ...

 

 

Color Clash Key Catwalk Look Anastasia (@anagii_):

 

Color Clash Key Catwalk Look Anastasia

Global Schwarzkopf Professional Color Ambassador Lesley Jennison (@lesleyjennison) tilt de #pinkhairdontcare kleurtrend naar nieuwe niveaus met koele roze IGORA VIBRANCE tinten op ijswit blond. Haar wordt kortgeknipt door Ambassador Joana Neves (@joananeves) en gestyled voor beweeglijkheid met behulp van root-lifting OSiS+ Soft Dust.


" Je hebt de vrijheid om met de flow mee te gaan - in gewaagde kleuren, zacht lijnen en contrasterende texturen, perfect imperfect. ”

–  Color Clash

Color Clash Salon Looks – Carla (@carlapereirax) & Selena (@selenasofia):

 

Color Clash Salon Looks – Carla

Look 1 - Carla
Plukken met IGORA VIBRANCE paars zijn verweven door natuurlijke donkere krullen door Color Experimentalist, Edoardo Paludo (@edoardopaludo). Deze look is door Schwarzkopf Professional's redactioneel ambassadeur Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair) geknipt in een korte afro om de kleur te accentueren. Om deze look fris en gehydrateerd te houden, gebruik je Mad About Curls Superfood Mask voor gezonde, happy krullen.


“Tease & Tone als kleurtechniek geeft super gave resultaten. Om deze look te krijgen, werkte ik aan geselcteerde plukken om diffuse kleuren en helderdere lichte lokken te creëren. ”

–  Edoardo Paludo

 

Color Clash Salon Looks – Selena

Look 2 - Selena
Lesley Jennison brengt trapsgewijze golven van warme chocoladebruin tot leven met expressieve lichte plukken en verborgen dieptes met behulp van IGORA VIBRANCE-tinten. Terwijl Joana Neves de langere lengtes 'undone' maakt; vorm, volume en droge textuur toevoegend met OSiS + Texture Craft


"Ik heb deze Tease & Tone-techniek geperfectioneerd met behulp van een “roller-comb” toupeer je het haar voor een perfect mooi overlopend balayage-effect, door dit effect hoef je niet nogmaale een toner te gebruiken."

–  Lesley Jennison


Krijg toegang tot nog meer trendinspiratie en leer hoe u de nieuwste Catwalk-trends kunt transformeren in salonvriendelijke stijlen via de Essential Looks-website: www.essentiallooks.com. Vergeet niet om met uw Schwarzkopf Professional-vertegenwoordiger te vragen om uw unieke ontgrendelingscode te krijgen.


LEES MEER: