Trend Alert: #newformal

#newformal is een sterke trend dit seizoen en draait volledig om oversized silhouetten, aandacht voor details, bstrakke lijnen en precisie knippen:

 

 

#newformal Catwalk Look - Coupe, Kleur en Styling
De belangrijkste New Formal Catwalk Look van het seizoen werd geknipt en gestyled door Schwarzkopf Professional's Global Session Ambassador, Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair); de coupe is pure precisie waarmee Tyler de iconische Pageboy Bob opnieuw uitvindt.


Colour Queen Lesley Jennison (@lesleyjennison) voegt glanzende kleurdiepte toe in een zigzag effect voor een lo-fi kleur vibe die verschillende moods creërt wanneer het haar van vorm verandert. Met een compleet onberispelijke finish maakt deze look een statement!

 

 

"Klanten zijn vaak bang dat een korte bob niet veelzijdig is, maar je kunt dit kapsel in zoveel stijlen dragen."


– Tyler Johnston, Global Session Ambassador


#newformal Salon Look - Coupe, Kleur en Styling
De Salon Look vertaalt deze sterke trend naar alledaags-toegankelijk, Tyler creëert een langere variant op de klassieke bob; met een finish in laagjes oogt deze traditionele look echt volwassen! Colour Guru en Instagram sensation Jenny Strebe – AKA @theconfessionsofahairstylist – voegt een moderne, zachte touch van licht pastelroze toe op de blondtinten voor een classy, maar betoverende look. Dit is de ideale draagbare makeover van het seizoen voor klanten die bang zijn voor drastische kleurveranderingen!

 

#newformal

 

"Olga's kleur is perfect voor een moderne muze: draagbaar, relevant, een beetje anders en toch stijlvol."


– Jenny Strebe, Hairstylist & Influencer


Met zoveel inspirerende looks om je te motiveren, is er geen reden om niet de Essential Looks-app te downloaden voor exclusieve toegang tot de wereld van trends met gedetailleerde stap-voor-staps voor alle Essential Lookds! Is het geen tijd dat je met jou Schwarzkopf Professional-vertegenwoordiger spreekt om jou unieke ontgrendelcode te krijgen?