Salon Services: tbh – true beautiful honest highlight, lowlight & glans behandeling

Op een belangrijk moment in schoonheidsverzorging, markeerde de lancering van tbh - true beautiful honest de eerste authentieke permanente haarkleur van Schwarzkopf Professional; ontwikkeld om de haarkleur van elk uniek persoon te verbeteren in plaats van te verbergen. Nu is er een nog breder scala aan multidimensionale en natuurlijk ogende salonservices zijn beschikbaar, met vijf nieuwe tinten! De nieuwe tinten vormen een prachtige aanvulling op de bestaande kleuren, aangezien zachtere, beige en natuurlijk ogende tinten bovenaan het verlanglijstje staan van de kleurklanten.


Om de nieuwe tinten van de Natural Beige Collection te tonen, heeft Arjan Bevers (@arjanbevers), bekroonde kapper en succesvolle saloneigenaar, een nieuwe look gecreëerd met behulp van de highlight-, lowlight- en glans-behandeling.

 

Salon Services:  tbh – true beautiful honest highlight, lowlight & glans behandeling

Zie hoe Arjan een prachtige, natuurlijk ogende basis creëert met diepte en dimensie, en een multidimensionale sun-kissed afwerking:

 

 

Je kunt ook de onderstaande stappen en formule volgen om deze coole brunette-look zelf te creëren met subtiele nuances en opvallende uitstraling:

 

Stap 1

 

Stap 1 - Begin aan de achterkant en nekgedeelte, gebruik een folietechniek en wissel af tussen de volgende formules:

  • Formule 1 – BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ + 6% / 20 Vol. BLONDME Premium Developer (1:2)

  • Formule 2 – tbh - true beautiful honest 7-04N + 6% / 20 Vol. IGORA ROYAL Oil Developer (1: 1) alleen aangebracht op de middellange lengtes en punten

 

Stap 2

 

Stap 2 - wissel in het bovenste sectie af tussen de volgende formules:

  • Formule 1 – BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ + 6% / 20 Vol. BLONDME Premium Developer (1:2)
  • Formule 2 – tbh - true beautiful honest 8-04N + 9% / 30 Vol. IGORA ROYAL Oil Developer (1: 1) alleen aangebracht op de middellange lengtes en punten

Laat gedurende 45 minuten inwerken, spoel het haar uit en was met BC pH 4.5 Color Freeze Sulfate-Free Micellar Shampoo en maak het handdoekdroog

 

Stap 3

 

Stap 3 - Breng de tbh - true beautiful honest Gloss Service gelijkmatig aan op handdoekdroog haar, van de aanzet tot de punten:

  • Mix tbh - true beautiful honest 8-04N + tbh - true beautiful honest Tone Softener + 1,9% / 6 Vol. IGORA VIBRANCE Activator Lotion (1: 1: 1)
  • Laat 15 minuten inwerken, uitspoelen en stylen

Vergeet niet!
Voor de nieuwste creatieve tutorials, producttraining en haar-hacks moet je ervoor zorgen dat je een geregistreerde gebruiker bent op de ASK eAcademy: ask-elearning.com


LEES MEER: