#ILOVEBLONDME: How to Balayage met Jack Howard

Als het aankomt op balayage, wie kan ons dan beter de kunst vertellen dan de Balayage King zelf, en BLONDME Ambassador, Jack Howard (@jackhowardcolor)?! Jack deelt hier blonde hints en tips voordat hij ons door de iconische Caramel Kiss-look leidt, gemaakt met de innovatieve BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener van Schwarzkopf Professional.

 

#ILOVEBLONDME: How to Balayage met Jack Howard

Eerst knippen, daarna Balayage
“Je moet altijd rekening houden met de natuurlijke haarval om het meest flatterende resultaat te bereiken. Draagt de klant ​bijvoorbeeld vaak het haar in een paardenstaart? ... Plan dan hoe de balayage eruit zal zien met deze stijl en je loopt al een stap voor! "


Spanning is de sleutel als het om aanbrengen gaat

“Je moet de pluk stevig vasthouden en ervoor zorgen dat je net voldoende product op het haar aanbrengt zonder dat het doordringt. Zie het als een taart - je wilt de kers zien, niet de taart eronder!"


Breng het product altijd aan in de middelste zone

“… Duw het dan omhoog en daarna daal je geleidelijk af naar de uiteinden. Opbrengen bij de aanzet kan leiden tot morsen en eventueel bloeden! ”


Bedenk een strategie
“Mooie kleur begint met prachtig geconditioneerd haar; Zorg ervoor dat u met elke klant een gepersonaliseerde strategie voor langdurige verzorging doorneemt. ”

 

Negatieve ruimte
"De sleutel tot een effectieve, maar toch superzachte balayage is 'negatieve ruimte'. Dit verwijst naar het zorgvuldig aangebracht contrast tussen de basiskleur en het lichtere gedeelte, waardoor het haar er zachter uit kan zien. ”


Nu we de tips gekregen, kijk hoe Jack deze een prachtige, op maat gemaakte blonde look creëert:

 

 

Of, volg de onderstaand meer gedetailleerde step-by-steps ...

 

Stap 1
 • Stap 1
  Begin met het verdelen van het haar in 3 afdelingen, volgens de natuurlijke scheiding van het haar
 
Stap 2
 • Stap 2
  Mix BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener met BLONDME Premium Developer 12% / 40 Vol. (1: 1,5). Neem het eerste deel en verdeel het in kleinere, sikkelvormige plukken. Breng het product in het middelste deel van het haar aan, veeg dan naar boven en daal geleidelijk af naar de uiteinden

 

Stap 3
 • Stap 3
  Ga door met de aanbreng van het product, pluk voor pluk, met de focus op de middellange lengtes en uiteinden over het hele gedeelte. Zorg ervoor dat je het ene gedeelte helemaal afmaakt voordat je naar het volgende gaat. Laat maximaal 45 minuten intrekken. Spoel uit

 

Stap 4
 • Stap 4
  Gebruik BLONDME Keratine Restore Bonding Shampoo en spoel zorgvuldig uit. Breng BLONDME Intense Care Bonding Potion aan en kam door voor een gelijkmatige verdeling. Verspreid het BLONDME Keratin Restore Bonding Mask direct op de potion. Laat het mengsel 5 minuten intrekken en spoel het zorgvuldig uit

Om de in een ​​salon gecreëeerde prachtige blonde resultaten langer te behouden, adviseert u BLONDME-verzorging voor thuis.
 

ASK eAcademy

Bekijk een ruime keuze aan blonde producttrainingen op de ASK Education eAcademy: www.ask-elearning.com - geregistreerde gebruikers kunnen gebruik maken van alle voordelen, waaronder persoonlijke beoordelingen en webinars!
 
LEES MEER: