ASK Academy's

ASK ACADEMY'S

WERELDWIJDE AANWEZIGHEID


Onze Academy's zijn een geintegreerde globaal netwerk op top niveau. Elke Academy over de hele wereld biedt een stimulerende en professionele omgeving waarbij leren, het opdoen van inspiratie en het effectief ontwikkelen van jouw carriere voorop staan. Klik op de continenten om meer informatie te krijgen en ontdek wat we waar te bieden hebben.


Om in contact te komen met het lokale Schwarzkopf Professional kantoor kan je het contact formulier invullen. De adresgegevens van onze Schwarzkopf Professional kantoren wereldwijd vind je terug op onze global offices paginas. Indien je op zoek bent naar een Schwarzkopf Professional kapsalon in jouw buurt, kijk dan op onze salon finder.

Netherlands

Werkendam

 

Schwarzkopf Professional

ASK Academy 

Sleeuwijksedijk 26c

4251 XB Werkendam

Netherlands

 

Tel. 0031 (0) 183 509 444

Fax 0031 (0) 183 509 467

Email: askacademynl[at]henkel.com 

 

 

ASK Academy App

 

Vergroot je kennis en professionele vaardigheden met de Schwarzkopf Professional ASK Academy App, nu beschikbaar voor Android en Iphone!

ASK Academy App

De ASK Academy App houd je up-to-date van alles op het gebied van educatie! Met zowel nationale als internationale cursussen, weet jij als eerste wat er gebeurt in de dichts bijzijnde Schwarzkopf Professional Academy, je kunt ook zoeken op specifieke vaardigheden en niveau voor het vinden de perfecte cursus voor u...

 

Denk eraan om via de app direct contact op te nemen met je locale Schwarzkopf Professional advisor voor het boeken van de door jou gewenste cursus.

 

ASK Education, always moving [you] forward.