Kappersnieuws van Schwarzkopf Professional

NIEUWS

Blijf snel en scherp op de hoogte.

Schwarzkopf Professional brengt u het laatste nieuws, evenementen en alles wat er in de kapperswereld gebeurt. Of we nu de populairste trends in onze nieuwste Essential Looks-collectie laten zien, u een van onze fantastische productlanceringen aanbieden of een opwindende nieuwe salonpartner aankondigen, u vindt hier alles wat u nodig heeft - vergeet niet om regelmatig opnieuw te kijken voor de laatste ontwikkelingen! 

Schwarzkopf Professional Nieuws
Essential Looks

ESSENTIAL LOOKS: #REDEFINING YOU COLLECTIE

Alle blikken zijn gericht op de nieuwe haar- en fashioncollectie van Schwarzkopf Professional's 2:2018 Essential Looks Collectie; Dit seizoen staat helemaal in het teken van het individu wanneer Schwarzkopf Professional het YOUniverse viert met een speciale MAKEOVEReditie...


Dankzij de Schwarzkopf Professional samenwerking met wereldwijd bekende influencers en internationale haarguru's - gecombineerd met een digitale aanpak - is deze Essential Looks Collectie helemaal Redefining voor de manier waarop kappers en klanten omgaan met de laatste haar- en modetrends.


De collectie van dit seizoen zet 6 adembenemende looks in de kijker verdeel over 3 trends:


#globaltribe gaat helemaal over het individu en ziet mensen van allerlei afkomsten oosterse invloeden met een folklore twist zich eigen maken.

 

#newformal heeft een eigentijdse kijk op powerdressing en strikte styling met oversized silhouetten, heldere colourblockings en een zeer nauwgezette kniptechniek.

 

#lucidnocturnes zet de kracht van de Co-Labs verder doordat twee extra stercoloristen verleidelijke midnightkleuren, die stralen in de nacht, herinterpreteren.


Het is tijd om het YOUniverse te ontdekken in onze #REdefining YOU Collectie!

ERVAAR ONZE MEEST DOELTREFFENDE HERSTELFORMULE OOIT

BC Fibre Clinix beantwoordt de nood van een volledig personaliseerbare salon ervaring die geschikt is voor alle haartypes. De Triple Bonding en C21 technologie in Fibre Clinix, gecombineerd met een nieuwe serie van hyper-personaliseerbare boosters, laat kappers toe om op maat gemaakte salonservices aan hun klanten aan te bieden.


Kappers kunnen gemakkelijk het haar van hun klanten REINIGEN, VERZORGEN en BOOSTEN om de haarvezel fundamenteel terug te transformeren naar perfect gezond onbehandeld haar*.


REINIG met BC Fibre Clinix shampoo
Deze reinigt alle haartypes zacht maar effectief en bereidt de haarstructuur voor op een gepersonaliseerde BC Fibre Clinix behandeling.


VERZORG met BC Fibre Clinix Tribond Treatment voor fijn haar of voor dik haar
Deze twee maskers herstellen de haarstructuur aan de binnenkant voor verbeterde weerstand en kracht en aan de buitenkant door het haar te verzegelen voor een betere doorkambaarheid en glans.


BOOST met uw BC Fibre Clinix Booster
Ontwikkeld met BC Bonacure's uniek geconcentreerde technologie geïnspireerd op huidverzorging, wordt elke BC Fibre Clinix Booster vermengd met het BC Fibre Clinix Tribond Masker om een unieke en persoonlijke oplossing te creëren die schade aan het haar aanpakt.


De nieuwe generatie bonding technologie in BC Fibre Clinix verhoogt elasticiteit en weerbaarheid voor haar dat tot 10x sterker is** - kappers en klanten kunnen beide #BelieveinConfidence!


*Biophysisch kamtest van medium ontkleurd haar vs onbehandeld haar
**vs onbehandeld haar

BC Fibre Clinix
Essential Looks

ESSENTIAL LOOKS REINVENTING HAIR COLLECTIE

Essential Looks kijkt naar de toekomst in de trendcollectie 1:2018: REinventing Hair. Dit seizoen brengen we 120 jaar expertise tot leven in vier gloednieuwe trends die haar opnieuw uitvinden en inspireren.

 

RANDOM REBEL viert zelfexpressie,de kult van het buitenbeentje.

 

REAL ME draait om authenticiteit. Het echte leven in natuurlijke kleuren en schakeringen.

 

BEYOND BORDERS combineert onze wereldwijde status - waar een diverse, internationale generatie centraal staat.

 

IGORA #RoyalTakeOver viert co-creatie, looks die door internationale infleuncers en de leidende kleurartiesten van de wereld werden ontwikkeld.

 

International Creative Director voor Schwarzkopf Professional, Simon Ellis beschrijft de collectie:

 

"In onze industrie zijn we allemaal bezig met het heruitvinden van haar in elke dimensie. Dat is de enige manier om te bloeien en te groeien. Bij Schwarzkopf is het onze missie, vandaag en elke dag. We zijn altijd aan het inspireren, creëren en aan het dromen, daarom zijn we zo enthousiast om de REinventing Hair Collectie van dit seizoen met jullie te delen... Het is een snelle, heftige en nieuwe wereld, en wij zijn er ook bij. We zetten trends die echt belangrijk zijn!"

 

Bekijk onze REinventing Hair Collectie

BELIEVE IN CONFIDENCE MET DE NIEUWE BC BONACURE WEBSITE

Het is tijd om de nieuwe BC Bonacure te ontdekken en de nieuwe BC Bonacure website te exploreren.


Duik in wereld van Hair Care en vind de perfecte behandelingen, aangepast aan elk haartype. Met baanbrekende Micellaire Technologie zal deze nieuwe range met skincare ingrediënten het vertrouwen geven om er mooi uit te zien en je mooi te voelen.


Leer onze influencers kennen terwijl ze hun haircare geheimen en dilemma's delen en onze nieuwste BC producten testen. Caroline Silta, Alexandra Pereira, Sendi Skopliak en Juli Mery geven ons inzicht in wat schoonheid voor hen betekent en waarom hun haar hen zelfvertrouwen geeft.


Waar wacht je nog op, check de BC Bonacure website vandaag nog!

BC Bonacure Website
IGORA #RoyalTakeOver Disheveled Nudes

TREND ALERT: IGORA #ROYALTAKEOVER DISHEVELED NUDES

Doorheen 2018 ziet de IGORA #RoyalTakeOver drie van de meest inspirerende digitale kapper influencers samenwerken met drie van's werelds beste kleurartiesten. In januari bracht de IGORA #RoyalTakeOver ons DUSTED ROUGE, waar de Schwarzkopf Professional Color Ambassador, Lesley Jennison uit Verenigd Koninkrijk en de Braziliaanse kleurspecialist Jean Philippe Santos hun krachten bundelden om rood opnieuw uit te vinden.


Nu gaat het co-creatie-verhaal van IGORA #RoyalTakeOver verder met DISHEVELED NUDES; een collectie nude tinten die het poederachtige kleurenpalet verscherpen door contrast en karakter toe te voegen...

 

DISHEVELED NUDES werd gecreëerd door de Australische, International Schwarzkopf Professional Ambassador, Matt Clements en Spaanse Color Visionnaire en lid van X-Presion Creativos, Jorge Cáncer. Hun gecombineerde inspiratie en creatief proces zorgden ervoor dat ze een nieuwe kijk op nude tinten konden ontwikkelen: avant-garde nuances met nonchalante blauwe en groene tinten vol karakter die de kleuren sterk en edgy maken, maar tegelijkertijd toch zacht... een perfecte kijk op het moderne nude.


Ontdek vandaag nog de inspirerende look gecreëerd met de DISHEVELED NUDES kleuren!

HERBALANCEER JOUW HAAR EN GEEST MET DE NIEUWE OIL ULTIME

De dagelijkse druk kan een negatief effect hebben op fysiek en mentaal welzijn, wat leidt tot stress, hoofdpijn en vermoeidheid. Steeds meer mensen wenden zich tot de helende kracht van essentiële oliën om de geest en het lichaam in balans te brengen. Om een ​​oase van harmonie te bieden, weg van de alledaagse stress, introduceren we Oil Ultime, ons nieuw merk voor premium haarverzorging op basis van oliën.


Geïnspireerd door moderne aromatherapie, is Oil Ultime ontwikkeld met kostbare essentiële oliën en 100% natuurlijke, gezuiverde oliën om het haar, de hoofdhuid en de geest te herstellen en opnieuw te verlichten.

 

De Harmonie-ceremonie in het salon is een zintuiglijke reis op basis van aromatherapie die essentiële oliën combineert met een exfoliërende hoofdhuidmassage om het haar mooier te maken en de geest in balans te brengen.


Elke in-salon ceremonie wordt gecombineerd met de Oil Ultime Oil-In-Scrub, die luxe Lotusbloem Extract en kostbare Arganschildeeltjes bevat om onzuiverheden te verwijderen en verstopte poriën vrij te maken.


Voor schoonheid die van binnenuit straalt, wordt het haar vervolgens gereinigd en verfraaid met krachtige, maar toch lichte olieformules voor fijn tot medium haar (Oil Ultime Marula & Rose Oil assortiment) of medium tot dik haar (Oil Ultime Argan & Barbary Fig Oil assortiment).


Ten slotte wordt als finishing touch een aanvullende Oil Ultime Finishing Oil geselecteerd om de service te voltooien, waardoor het haar verlicht wordt met stralende glans en sublieme zachtheid.


Vind jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid met Oil Ultime vandaag.

Oil Ultime
BC Bonacure

NIEUWE BC BONACURE

ADVANCED TECHNOLOGY. SIMPLY BEAUTY.

 

BC Bonacure levert prachtig haar aan elke klant in het salon en thuis, dankzij de integratie van trendy technologieën geïnspireerd door huidverzorging en de baanbrekende Micellar-technologie.


BC Bonacure biedt een op maat gemaakte aanpak voor elk haartype:

Vier invloedrijke lifestyle-bloggers...

...delen hun echte problemen en lossen hun haardilemma's op met behulp van het nieuwe BC-gamma.


Ontdek de volledige BC Bonacure reeks vandaag!

HET IS TIJD OM AFSCHEID TE NEMEN VAN GEEL

Omdat de trend voor koele blonde looks geen spoor van vertraging vertoont, begrijpen we hoe belangrijk het is, zowel voor de kappers als voor de klanten, om een ​​echte, heldere blonde kleur te verkrijgen en te behouden - daarom hebben we GOODBYE YELLOW gecreëerd!


GOODBYE YELLOW is onze eerste sterk gepigmenteerde, neutraliserende shampoo. Zonder SLS / SLES-sulfaten zorgt GOODBYE YELLOW voor zachte reiniging en anti-geel actie met een onmiddellijke tonale afzetting die onderliggende warme tonen tegen gaat en neutraliseert.


Voor kappers biedt GOODBYE YELLOW eenvoudige en snelle in-salon toning services met gepigmenteerde verzorging - ideaal voor neutraliserende, pre-toning of kleurcorrecties. Voor klanten biedt het de perfecte oplossing voor de verzorging van blond haar thuis - verfrissende, koele blonde looks tussen salonbezoeken in.


Ontdek alle voordelen van GOODBYE YELLOW en verken vandaag nog de koelste blonde looks!

GOODBYE YELLOW
Mad About Curls & Waves

WE INTRODUCEREN ONZE 1STE ALLESOMVATTENDE VERZORGINGS- EN STYLINGMERK SPECIAAL VOOR GETEXTUREERD HAAR

Voor decennia, was glad en recht haar de trend. Maar nu niet meer! Tijden zijn veranderd en de wereld gaat naar totale authenticiteit toe – mensen voelen zich meer dan ooit gemachtigd om uniek te zijn, hun persoonlijkheid en natuurlijke schoonheid te omarmen – het is tijd om elk haartextuur te omarmen en om Mad About Curls & Waves te zijn!
 

Bij Schwarzkopf Professional, verstaan we dat elk individueel haartype unieke karakteristieken heeft, van vorm en dichtheid tot dikte, lengte en conditie. De juiste behandeling door een krulexpert zal de leven van elk meisje met getextureerd haar veranderen.


Mad About Curls & Waves is vervaardigd met de geavanceerde Aquarine Complex - een combinatie van product-specifieke verzorgingsingrediënten die:

  • Het haar versterken
  • Intens hydrateren
  • Zorgen voor hittebescherming**
  • Tot 96% minder haarbreuk garanderen**
  • Tot 94% minder gespleten puntjes garanderen**
  • Wikkelt elk haartje in een 'beschermschild' voor tastbare definitie

Waar wacht je nog op? Ontdek de volledige Mad About Curls & Waves assortiment vandaag en geniet van de voordelen voor moeiteloze verzorging en styling routines, zowel in-salon als thuis!


Volg mee op social media via de #MadAbout #Curls #Waves hashtags.


**wanneer het gebruikt wordt als een allesomvattend verzorgings- en styleregime

MAAK JE KLAAR VOOR DE IGORA #ROYALTAKEOVER

IGORA ROYAL brengt kappers al meer dan 50 jaar echte kleuren in high-definition. Nu is het tijd om ons nog meer in kleur onder te dompelen. Maak kennis met de IGORA #RoyalTakeOver!


Voor de eerste keer ooit nemen drie van de beste kleurartiesten ter wereld samen met drie social media influencers de Schwarzkopf Professional kleurenlabo's over. Elk team creëert zijn eigen unieke kleur - en effent zo de weg naar echte innovatie en creativiteit.

 

Schwarzkopf Professional Kleurambassadeur, Lesley Jennison, en de Braziliaanse kleurexpert Jean Philippe Santos vormen het eerste IGORA #RoyalTakeOver-team - Dusted Rouge.

 

De Dusted Rouge-collectie biedt een authentieke, maar verfijnde kijk op rood: zes ongepolijste tinten, van nauwelijks zichtbare rode schakeringen tot diepe schaduwrijke vintage tonen. Ontdek de twee nieuwe in-salon kleurenservices die ontwikkeld zijn om de belangrijkste looks te creëren: Deep Rouge Extravaganza en Pastel Rouge Allure.

 

Ontdek de Dusted Rouge kleurcollectie en bekijk de IGORA #RoyalTakeOver website voor advies, inspiratie en interviews!

IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge
Strong Bonds

STRONG BONDS KLEURTRANSFORMATIE

Schwarzkopf Professional gaat verder met het Strong Bonds succesverhaal met een nieuwe categorie Premium Bonding Kleur Services.

 

Om kappers te ondersteunen om te kunnen voldoen aan de vraag voor een verscheidenheid aan kleurtransformaties, heeft Schwarzkopf Professional nu zijn baanbrekende Fibre Bond Technologie geïntegreerd in de NIEUWE IGORA ROYAL Fashion Lights en de NIEUWE IGORA Vario Blond.

 

De NIEUWE IGORA Vario Blond is de eerste holistische ontkleuringsassortiment van IGORA, ontworpen om haarbreuk aanzienlijk* te verminderen, terwijl het tot 8 tinten oplichting biedt - voor eindeloze blond transformaties.

 

De NIEUWE IGORA ROYAL Fashion Lights is de eerste Trend en Bond fashion kleur service van IGORA. De kleurcrème, die zorgt voor ontkleuring en toning in één stap, biedt levendige fashion kleuren zonder compromis op de haarkwaliteit.

 

Het haar kleuren of ontkleuren zonder de Fibre Bond Technologie kan de haarbruggen in de haarstructuur verzwakken, wat kan leiden tot beschadigde haarvezels en haarbreuk. Maar met de geïntegreerde Fibre Bond Technologie, dringen de actieve ingrediënten diep in het haar en creëren ze een laagje rond de haarbruggen. Door deze 'bodyguard functie', overleven de meeste haarbruggen dit chemisch proces, zodat het haar sterk en elastisch blijft.

 

Doe mee met de Strong Bonds Beweging en ontdek vandaag de nieuwe Premium Bonding Kleur Service!

 

*Vario Blond met geïntegreerde Strong Bond Technologie vs. ontkleurservice zonder Strong Bonds Technologie.  

CREATE HEAD-TURNING COLOUR MET NIEUWE IGORA COLORWORX INTENSE!

Breng een nieuw niveau van levendigheid en creeer opvallende kleuren met de vier nieuwe IGORA ColorWorx INTENSE tinten.


In aanvulling op het bestaande IGORA ColorWorx CONCENTRATES-assortiment, is het NEW IGORA ColorWorkx INTENSE-assortiment verkrijgbaar in vier buitengewoon gedurfde tinten: Mauve, Fuchsia, Turquoise en Coral. Met deze intense modekleuren kunnen kappers een opvallend kleurenpalet aanbieden aan hun extreme klanten.


Social Media beinvloeder en Californisch hairstylist, Jeffrey Robert, heeft samen met Schwarzkopf Professional gewerkt om ons het creatieve potentieel van de nieuwe IGORA ColorWorx INTENSE-tinten te laten zien door twee nieuwe trendy looks te creeeren:


#MERMAIDHAIR - Een populaire trend, deze look wordt gecreeerd door twee intense tinten te mengen, Mauve en Turquoise.


#PEEKABOOHAIR - Ga uitbundig en helder met deze gedurfde nieuwe look, gemaakt met behulp van drie intense kleur: Koraal, Mauve en Fuchsia.


Ontdek uw #InnerArtist en verken het complete IGORA ColorWorx INTENSE-assortiment vandaag!

IGORA ColorWorx
BC Cleansing Conditioners

INTRODUCTIE VAN ONZE NIEUWE REEKS MICELLAR CLEANING CONDITIONERS

Reset je haar en wissel wasbeurten van je haar af met Schwarzkopf Professional's eerste BC Micellar Cleansing Conditioner! Met deze perfecte Cleansing Conditioners zorgt het voor een perfecte balans tussen reiniging en conditionering, zonder de intensiteit van een shampoo.

 

De zacht, sulfaatvrije formule, die is ontworpen om elke derde was te gebruiken, reinigt en beschermt alle haartypen in een makkelijke stap. Maak uw keuze uit Cleansing Conditioners uit de Repair Rescue, Color Freeze en Moisture Kick - gebruik tussen uw gebruikelijke shampoo en conditioner routine, dit zorgt ervoor dat de natuurlijke olien in de hoofdhuid de kans krijgen om te herstellen.

 

Micellar Technology is bekend in de huidverzorgingsindustrie en heeft uitstekende, maar zachte reinigingseigenschappen. De ingebouwde formule bevat milde oppervlakte actieve stoffen, die samen vuil, olie en onzuiverheden kunnen bundelen en opheffen, zodat ze door het water kunnen worden vervoerd voor een zachte reinigingservaring.

 

Heroverweeg je huidverzorgingsroutine en ontdek de voordelen van BC Micellar Cleansing Conditioners - Repair Rescue, Color Freeze en Moisture Kick.

IGORA ROYAL OPULESCENCE: DE KLEUR VAN DE RENAISSANCE

IGORA ROYAL Opulescence brengt de nieuwste grote beauty en fashion trend op haargebied met zes mooie kleuren geïnspireerd op het Renaissance tijdperk.

 

Van Haute Couture tot High Street, rijke en luxueuze kleuren domineren dit seizoen en nu kunnen Schwarzkopf Professional partner salons deze trend ook omarmen. Zoals te zien is in de laatste Essential Looks Collectie, van Velvet Slate tot Golden Dawn, er is voor elke klant een perfecte kleur!


Door het combineren van inspiratie uit het Renaissance tijdperk en modekleuren ontstaan er stralende tinten met verschillende dieptes waardoor een 3D effect gecreëerd wordt.

 

"Het is totaal anders dan de kleuren in de bestaande portfolio; deze gloednieuwe kleuren bieden een rijk en modieus kleurenpalet dat absoluut een hit gaat worden bij mijn klanten" aldus Lesley Jennison, Global Colour Ambassador voor Schwarzkopf Professional.

 

Word geïnspireerd door de kleuren van de Renaissance en ontdek de nieuwe IGORA ROYAL Opulescence vandaag nog!

IGORA ROYAL Opulescence

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL OPEN THEIR FIRST TREND LAB

Tijdens het vieren van het knippen door middel van inspiratie en onderwijs, kunnen kappers echte trends uitgevoerd op levende modellen verwachten, via boeiende how-to tutorials en productdemonstraties op Schwarzkopf Professional social media kanalen. Zo wel ook door kappers gegeven webinars, beschikbaar voor geregistreerde gebruikers op www.ask-elearning.com.

 

“De Schwarzkopf Professional Trend Lab is een stap verder als het om de wereld van digitalisering gaat. Het is een geheel nieuw kanaal dat ons de mogelijkheid geeft om op het exacte moment de trend vast te leggen, te delen en training in te geven."

 

Simon Ellis - International Creative Director | Schwarzkopf Professional

 

De Trend Lab is een inspirerende omgeving die de verfijnde omgeving van een premie loft-stijl salon samen met een cutting-edge fotostudio combineert. Alle aandacht voor detail is dynamisch beschouwd om een intuïtieve omgeving te creëren. Mooi vintage hout is gebruikt in het flexibele interieur, naast een zorgvuldig geselecteerd assortiment verwisselbare achtergronden en accessoires, geschikt om voor alle merken van Schwarzkopf Professional te gebruiken.

 

De openingsavond werd gehost door diverse VIP-gasten - een selectief publiek van internationale trendwatchers, kappers experts, specialisten in onderzoek en ontwikkeling - die een up-close en personal modeshow genoten, gepresenteerd door Schwarzkopf Professional Global Ambassadors, Tyler Johnston en Lesley Jennison.

 

De ambassadeurs werkte samen met de digitale influencers Mikey Henger en Jeffrey Robert om de nieuwste haartrends door middel van een indrukwekkende line-up van commercieel relevante Insta-looks tentoon te stellen en op verschillende modellen te onthullen; waaronder mode bloggers Frida Mindt en Pola Fendel.

 

Ontdek volle kleuren en styling manieren. Onde bloggers stonden op de catwalk met hun virale on-trend looks gecreeert met de laatste Schwarzkopf Professional producten.

 

Blijf elke dag op de hoogte en voedt je passie voor het haar met de geïnspireerde posts op onze social media kanalen. Je hoeft ons alleen maar te volgen op @schwarzkopfpronl op Instagram, YouTube, Facebook en Twitter.

Together #apassionforhair

De kapperswereld is voortdurend in groei en ontwikkeling, met steeds weer nieuwe geavanceerde wereldwijde technieken, trends, innovaties en nieuwe zakelijke inzichten. Met dit in het achterhoofd doen wij ons uiterste best om onze partners - de kappers - te voorzien van alles wat ze nodig hebben om een succesvol haarsalonbedrijf te runnen. Het is nu heel eenvoudig om helemaal up-to-date te blijven van het allerlaatste nieuws in de kappersbranche via onze diverse inspirerende socialmediakanalen - Gebruik onze socialmediaknoppen om er als eerste bij te zijn, 24 uur per dag en 7 dagen per week.