SHAPING FUTURES Doneer Nu

DONEER NU

Help ons om geld in te zamelen

 

Een donatie maken voor Shaping Futures kan het leven van jonge mensen van over heel de wereld veranderen. Voor de jongen mensen die de gelegenheid hebben om training sessies te krijgen van onze vrijwillige kappers (die hun tijd en ervaring gratis geven), is dit een klein maar erg betekenisvolle kans voor hen om hun leven te veranderen. Ook voor de vrijwilligers is dit een even belangrijke mogelijkheid om een zelfstandige en stralende toekomst mogelijk te maken.

SHAPING FUTURES Doneer Nu

 

Afzender: Fritz Henkel Stiftung

IBAN: DE87 5001 0700 0003 9051 64

BIC: DEGUDEFFXXX

Bank: Degussa Bank Frankfurt

Referentie: Shaping Futures

Shaping Futures wordt gesteund door de Fritz Henkel Stichting. In 2011 heeft Henkel de Fritz Henkel Stichting opgericht. Deze stichting fungeert als een paraplu voor sociaal engagement en ondersteunt de activiteiten. Ze onderlijnt Henkels langdurige toewijding in sociaal engagement dat verder gaat dan enkel onze directe commerciƫle interesses. Bezoek de Fritz Henkel Stichting website voor meer informatie.

SKP_ICT_FRITZ_HENKEL_LOGO460x80

Word een Shaping Futures fondsenwerver

Word een Shaping Futures Fundraiser en help benadeelde jongeren van over heel de wereld te trainen. Je kan helpen geld inzamelen om benadeelde jongeren vanuit de armste buurten van de wereld te trainen. Als een donor, zal je weten dat je hebt gezorgd voor een weg uit de armoede voor jonge mensen die niet veel helpende handen hebben in hun leven.

  • Organiseer een wedstrijd of campagne in je salon om geld in te zamelen
  • Doneer een percentage van de winsten in een specifieke dag/week/maand
  • Versier je salon met Shaping Futures accessoires zoals badges, literatuur en video's om zo de aandacht te vestigen en anderen te insprireren om ook deel te nemen

Voor meer ideeƫn contacteer coralie.loth[at]henkel.com.