Please allow cookies
Essential Looks

REinventing Hair Collectie

Verandering is overal. De manier waarop we informatie consumeren, de dialoog tussen kunst, lifestyle, technologie en cultuur, en de manier waarop de trends van morgen de tijdgeest van vandaag definiëren.

 

RANDOM REBEL viert de culturele buitenstaander en de cult van de eigenzinnigen.
BEYOND BORDERS omarmt een nieuwe multiculturele generatie.
REAL ME omarmt authenticiteit - in elke natuurlijke tint.

 

Samen met onze drie trends, lanceren we ons splinternieuw kleurverhaal, IGORA #RoyalTakeOver. We hebben IGORA ROYAL overhandigd aan top digital influencers en internationale kleurartiesten -om te spelen, te experimenteren, te dromen en opnieuw te inspireren - REinspire!

Random Rebel

TREND 1

RANDOM REBEL


Fashion Richting
De ondergrondse club cultuur komt naar boven voor een eclectische statement voor elke dag. Hoge impact en intense kleuren komen samen met krachtige prints, heldere metallic en veel decoratieve details terwijl de texturen extreem zijn.

 

Kleurrichting
Met IGORA ColorWorx hebben we een compleet nieuwe realiteit in kleur gecreëerd. Super felle en turbo accenten maken krachtige kleuren voor een nieuw tijdperk aan kleurintensiteit.

 

Styling Richting
Ideaal voor kortere stijlen, deze trend benadrukt extreme texturen, gebroken randen en gevederde afwerkingen, perfect voor het creëren van bewegingsillusie op felle kleuraccenten.

 

Ontdek Random Rebel Catwalk en Salon looks…

Real Me

TREND 2

REAL ME


Fashion Richting
Een nonchalante stijl maakt een understatement in gedempte tinten, geborsteld goud, minimalistische verpakking, een zachte touch en neutrale tinten.

 

Kleurrichting
Vind natuurlijke koelte in elke nude schakering - gladde, glanzende, pure 'naked' tinten met elke natuurlijke look. Houd het glad of voeg meer of minder volume toe naargelang jouw stemming.

 

Styling Richting
Naturel zijn vergt tijd en geen make-up is niet hetzelfde als opstaan en wegwezen - maar betekent een nette look creëren. Vrij vliegend haar met subtiele bewegingen komt met gemak overeen met authentieke - 'dit is ik' - gevoel.

 

Ontdek de Real Me Catwalk en Salon looks…

Beyond Borders

TREND 3

BEYOND BORDERS


Fashion Richting
De modewereld is pas gek geworden op megacurls. De 'big hair, don't care' trend heeft al jarenlang momentum in de straten, bars, nachtclubs, festivals en op sociale media verzameld.

 

Kleurrichting
Knallende, schilderachtige prints, gekke jade en karmijn oorbellen, goud met felle kwasten - zelfs het ruitenmotief wordt uitgenodigd op het tropisch feest.

 

Styling Richting
Iedereen met krullen toont wat ze hebben. Iedereen die recht haar heeft wil een stuk van de golvende actie. De nieuwe krul is natuurlijk, luid en trots.

 

Ontdek de Beyond Borders Catwalk en Salon looks…

#RoyalTakeOver

TREND 4

#ROYALTAKEOVER


DE KRACHT VAN SAMENWERKING Karl Lagerfeld begon met een collectie bij H&M, terwijl Pharrell en Adidas een hemelse combinatie waren. In de kapperswereld, worden kleuren meer en meer beïnvloed door social media sterren.

 

Om onze 60 jaar kleur te vieren, geven we ons IGORA ROYAL portfolio dus aan top digitale influencers om samen met 's werelds beste kleurartiesten - te spelen, experimenteren, dromen en opnieuwe te inspireren.

 

Lesley Jennison en Jean Phillipe Santos vieren hun visie van rood met #DustedRouge. Matt Clements en Jorge Cáncer geven ons hun idee over #DisheveledNudes...