IGORA #RoyalTakeOver Kleurartiesten
Team Lucid Nocturnes

 

Ontdek Lucid Nocturnes, ontworpen door Schwarzkopf Professionals North American Colour Director, Rossa Jurenas en Linh Phan, kleurexpert uit Calefornia. Deze zes intrigerende kleuren zorgen voor schitterende look die glanzen in de nacht.

Rossa Jurenas

Rossa Jurenas

Schwarzkopf Professional’s North American Colour Director en awardwinnende colorist, Rossa Jurenas is de ene helft van het team Lucid Nocturnes.

 

Bekend vanwege haar innovative aanpak van kleur en styling, staat Rossa in een aantal prestigieuze magazines, heeft ze voor New York Fashion Week gewerkt en werkt ze nauw samen met het ASK education team. Ze brengt zichzelf als een echte pioneer in de industrie naar voren.

Linh Phan

Linh Phan, AKA Bescene, is California’s coolste haarkleur trendsetter! Hij injecteert felle en energetische kleuren in zijn haarcreaties en post op Instagram voor zijn 340k+ volgers.

 

Als de oprichter van Bescene Studios, hebben Linh en zijn visionair kleurwerk bewezen dat ze een favoriet zijn tussen de invloedrijkste bloggers, stylisten en media influencers.

Linh Phan
Team Disheveled Nudes

 

Ontdek Disheveled Nudes, gemaakt door de bekroonde Australische kleurartiest Matt Clements en de wereldberoemde opvoeder Jorge Cáncer, deze collectie heeft alles te maken met tonale plaatsingen die sterke, directionele vormen accentueren en textuur toevoegen. 

Jorge Cáncer

Jorge Cáncer

De in Madrid gevestigde Jorge Cáncer is een wereldberoemde opvoeder en lid van X-presion Creativos: een creatieve studio die zich toelegt op onderzoek, innovatie en het creëren van nieuwe technieken.

 

Met zijn edgy stijl en gedurfd kleurgebruik heeft Jorge een prachtig gestructureerde look gecreëerd met zijn pixelkleuringstechniek.

Matt Clements

Matt Clements is een award winnende kleurartiest uit Australië en vier keer bekroond met de titel 'Australian Color Technician Of The Year'.

 

Hij staat bekend voor het verleggen van de grenzen van conventionele kleurontwerp en -technieken en past zijn inventieve stijl toe op Disheveled Nudes, met zijn Avant-garde Schaduwrijke-look.

Matt Clements
Team Dusted Rouge

 

Ontdek Dusted Rouge! Deze collectie, gemaakt door Internationaal Kleurambassadeur Lesley Jennison en de Braziliaanse kleurexpert Jean Philippe Santos, biedt een verfijnde kijk op rood met zes nieuwe, ongepolijste tinten, van nauwelijks zichtbare rode tinten tot diepe, schaduwrijke vintage tonen.

Jean Philippe Santos

Jean Philippe Santos

Jean Philippe Santos is een opkomend trendkleurexpert uit Sao Paulo, Brazilië. Met meer dan 39.000 volgers op Instagram staat Jean bekend om zijn kenmerkende rode kleurcreaties en stoere edgy stijlen.

 

Met zijn diepgaande kennis van haar, kleur en stijlen, is Jean de perfecte keuze om Lesley te vergezellen in Team Dusted Rouge - om een frisse inspirerende look te creëren waar iedereen dol op zal zijn!

Lesley Jennison

Als het op kleuren aankomt, weet de Internationale Kleurambassadeur van Schwarzkopf Professional, Lesley Jennison, alles. Ze begon haar carrière in 1984 en brengt dus heel wat kennis en ervaring naar Team Dusted Rouge.

 

Lesley heeft haar eigen unieke look gecreëerd door Dusted Rouge te mengen met de IGORA ROYAL Pastelfier - en creëert prachtige poederachtige tonen met een zachte afwerking.

Lesley Jennison