Duurzame salonpraktijken: Compressed Technology

Met klimaatverandering in het middelpunt van de publieke aandacht (en die van ons!), werken we harder dan ooit om ervoor te zorgen dat we elke innovatie gebruiken als een kans om onze impact op het milieu te verbeteren.

 

We hebben de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de producten van Schwarzkopf Professional zo duurzaam mogelijk zijn en dat we altijd stappen ondernemen om onze duurzaamheidsdoelen te bereiken; de ecologische voetafdruk van onze productieactiviteiten verkleinen en jou helpen de jouwe te verkleinen, zowel in de salon als thuis.

 

Dat is waar technologieën, zoals ‘compressie’ in onze haarsprays, van pas komen!

 

 

Duurzame salonpraktijken: Compressed Technology

 

OSiS+ Keep It Light hairspray is het nieuwste product dat is ontwikkeld met Compressed Technology en vormt een aanvulling op de OSiS+ Session Label's SUPER DRY Memory Net -hairspray.

 

Met een duurzame visie en aandacht voor het milieu is OSiS + Keep It Light ontwikkeld met een sterk geconcentreerde* formule die het gewenste resultaat geeft met een lagere hoeveelheid actieve formule en drijfgas per gebruik. Het is ook superefficiënt, gaat bijna twee keer zo lang ** mee als de conventionele haarlak, maar heeft dezelfde prijs als andere haarsprays uit het assortiment - wat onze planeet, jouw salon EN klanten ten goede komt.

 

Duurzaamheid in productie

 

Duurzaamheid in productie

De geconcentreerde formules in producten van Compressed Technology verbeteren ook de duurzaamheid doordat we de fysieke productgrootte kunnen verkleinen, waardoor er minder aluminium nodig is voor de productie. Hierdoor zijn er minder voertuigen nodig om ze te vervoeren - minder voertuigen, minder uitstoot! Evenzo, hoewel de haarlakbussen meestal op grote schaal recyclebaar zijn, vermindert hun kleinere formaat ook de verspilling als het product eenmaal is gebruikt.

 

Duurzaamheid in jouw salon

 

Duurzaamheid in jouw salon

Wat betekent dit voor jou? Meer product, minder afval, dezelfde prijs. Je bespaart in feite geld - de geconcentreerde formules verminderen de frequentie van het bijvullen en nemen ook minder ruimte in beslag!

 

Waar kan ik er meer over lezen?

Als de duurzaamheid van jouw salon je net zo nauw aan uw hart ligt als bij ons, kun je op meer manieren de milieu-impact van uw salon verminderen met onze artikelen over Duurzame salonpraktijken, of deze eenvoudige stappen verkennen om de negatieve impact van uw bedrijf op het milieu te verminderen!

 

Vergeet niet! Voor de laatste productinzichten, trainingen en #hairhacks registreer je NU voor GRATIS eLearning om toegang te krijgen tot onze dynamische on-demand educatie: ask-elearning.com.

 

* Ongeveer verdubbel de hoeveelheid fixatie die polymeren geeft als bij conventionele haarlak met een vergelijkbare fixatie.

** 1 fles Keep It Light Haarlak (300 ml) vervangt bijna 2 flesjes conventionele haarlak (300 ml) met een vergelijkbare hold.

 

LEES MEER: