Chroma ID Black and White Portrait of Edoardo Paludo
Chroma ID Bonding Color Mask Yellow and Pink Products

Bij Chroma ID draait alles om kleurverandering!

Het semi-permanente mix & match-systeem is ontwikkeld om individualiteit uit te drukken – van luid en krachtig tot zacht en subtiel (en alles daar tussenin!), Chroma ID kan worden gemengd tot eindeloze resultaten. Chroma ID kan worden gemengd tot eindeloze resultaten.

Om klanten in de salon te helpen hun ware haarkleuridentiteit te vinden, vertelt Color Experimentalist Edoardo Paludo (@edoardopaludo), over kleurmenging en tintvariatie met Chroma ID.

Als je Edoardo nog niet kent, hij is één van's werelds meest toonaangevende kleurspecialisten; hij combineert de creativiteit van een artiest met de technische bekwaamheid van een vakman. Geboren in Milaan en nu gevestigd in Londen, zijn dynamische kleurwerk wordt gepubliceerd in Vogue, hij won prijzen en werd zelfs opgenomen in modetentoonstellingen. Hij is ook één van de creatieve krachtpatsers die verantwoordelijk zijn voor Chroma ID – dus wie kan er beter meer over vertellen?

LAAT JE KLEUR ZIEN MET CHROMA ID

#SHOWYOURCOLOURID

You need to accept cookies to play this video

Q&A MET: EDOARDO PALUDO

"Het is niet alleen een kleur; het is ook een conditionerend product, dus het komt zowel het haar ten goede en het geeft ook een frisse nieuwe look. Het is extreem veelzijdig; u kunt tinten mengen om een kleur te creëren die volledig op maat te maken is door uzelf. Wat ik zo leuk vind aan Chroma ID, is dat wat u ziet, is precies wat u krijgt – u weet precies welk eindresultaat u gaat bereiken voordat u het aanbrengt."

"Het mooie van het product is dat het geen permanente kleur is, dus u kunt er gewoon lekker los gaan en iets nieuws uitproberen. Wees niet bang om met de producten te spelen en lol te hebben, het leven te vieren met felle kleuren."

"Ik adviseer om een andere kleur te kopen dan die u in de salon hebt geprobeerd, zodat u, zodra het begint te vervagen een nieuwe tint kunt proberen en iets anders kunt creëren. Het mooie van Chroma ID is dat het op een mooie manier vervaagt, dus als u een andere kleur aanbrengt wanneer het vervaagt, zullen de tinten samensmelten en iets nieuws en totaal persoonlijks creëren – vraag uw kapper wat mooi voor u is."

"Gebruik een combinatie van tinten! Niets in het leven is slechts één egale kleur, dus gebruik verschillende tinten om iets heel moois te creëren."

Ontdek de onmisbare creativiteit in Edoardo's werk op Instagram en ontdek de tinten, technieken en producten die beschikbaar zijn binnen Chroma ID, bezoek ask-learning.com voor unieke audio-visual training  door kappers, voor kappers!

Colourist Edoardo Paludo at work
OP ZOEK NAAR MEER INSPIRATIE?

LEES DAN OOK DIT