#HairHacks: ontdek Hairdresser-Led inhoud van het TrendLab

Het ASK Education-team is gefilmd in de ultramoderne TrendLab-studio van Schwarzkopf Professional en kondigt met trots de lancering van #HairHacks aan; bijbehorende tips, trucs en de nieuwste industriële inzichten gepresenteerd door enkele van 's werelds coolste #hairartists!

 

#HairHacks wordt gehost door William Feroldi, een kapper met een fantastische achtergrond in trendvoorspelling, filmproductie en contentcreatie. In elke aflevering interviewt William een ​​andere kapper, kleurspecialist, stylist of ambassadeur van Schwarzkopf Professional in het TrendLab, met een focus op trending, kapperspecifieke onderwerpen en praktische tutorials.


De eerste reeks zal het volgende omvatten:

  • Schwarzkopf Professional Global BLONDME-ambassadeur, Jack Howard (@jackhowardcolor), die tips en trucs deelt over het creëren van iconische blondines, evenals zijn technieken om zelf de nieuwste blondtrends te creëren
  • Schwarzkopf Professional Ambassador en Hairdresser Influencer, Geoffrey Martinez (@anothertale25) zal zijn mixmethoden onder de aandacht brengen, terwijl hij alles deelt wat er te weten is over pastel mengen en aanbrengen
  • Schwarzkopf Professional Global Styling Ambassador, Richard Ashforth (@richardashforth), die inspirerende catwalktrends, snij- en stijlterminologie zal bespreken, evenals tutorials over hoe je spannende looks zelf kunt creëren

 

#HairHacks: ontdek Hairdresser-Led inhoud van het TrendLab

Speciaal ontworpen, naast de virale TrendLab-tutorials, zal #HairHacks zich richten op het delen van bruikbare tips en korte instructievideo's met 13 eerste afleveringen verdeeld over 3 vooraf bepaalde onderwerpen:

  • Kneepjes van het vak
  • Essential Looks
  • Back-to-basics

Je kunt uitgebreide uitleg verwachten van kleurmenging, blonderen en de nieuwste trends op de catwalk. Plus slimme zakelijke tips zoals verkoop, maar ook adviestechnieken, stijlgeheimen en nog veel meer!


De gloednieuwe TrendLab #HairHacks-inhoud wordt gedeeld via het Instagram-account van @Schwarzkopfpro, waar volgers verder worden doorgeleid naar de ASK Education eAcademy om de volledige content te kunnen zien.

 

 

Dus, is er ooit een belangrijker moment geweest om je te registreren voor de ASK Education eAcademy? Log snel in op www.ask-elearning.com en meld je vandaag aan voor toegang tot #HairHacks, evenals een rijkdom aan content zoals productinformatie en kennis, tutorials en persoonlijke beoordelingen - allemaal beschikbaar in 14 verschillende talen!

 

LEES MEER: