Hair How-To: Let It Bloom Catwalk Edutorial – Masha

De halfjaarlijkse Essential Looks Collection van Schwarzkopf Professional brengt enkele van de beste haarkunstenaars uit de branche van over de hele wereld samen! Het getalenteerde team werkt samen om de nieuwste haar- en modetrends te laten zien, evenals de technieken en het onderwijs om ze te creëren!

 

Voor de Catwalk Look van Trend 3 – Let It Bloom – laat Global Schwarzkopf Professional Colour Ambassador, Lesley Jennison (@lesleyjennison) ons zien hoe we een bijna magisch kleurresultaat kunnen creëren, met glinsterende lichtstralen door het haar. Voor dit effect gebruikt Lesley de #Shimmering applicatietechniek en zachte toonvariaties die zijn bereikt met de IGORA #RoyalTakeOver Pastelfier.

 

Let It Bloom Key Colour Technique: #Shimmering
Deze techniek zorgt voor magische glans en rijke kleurdiepten die met de hand op het haar worden aangebracht om glinstering en glans te creëren. Ten eerste is het haar gespikkeld met kleine vleugjes lichte kleur en rijke goudtonen; de finishing-trick glanst en glazuur voor een subtiel gevlekte, super-luxe glans.

 

Bekijk de stappen in de video hieronder of volg de afbeeldingen om deze prachtige look van Let It Bloom na te bootsen:

 

Voor & Na

 

Voor & Na

 

Kleur 1 – IGORA #RoyalTakeOver Pastelfier + IGORA ROYAL Oil Developer 12% / 40 Vol. (1:1)

 

Kleur 2 – Fringe Section (roots): IGORA ROYAL 8-849 + IGORA ROYAL 8-1 (4:1) + IGORA ROYAL Oil Developer 6% / 20 Vol. (1:1:2)

 

Kleur 3 – Lengths: IGORA ROYAL 8-849 + IGORA ROYAL 8-1 (4:1) + IGORA ROYAL Oil Developer 9% / 30 Vol. (1:1:2)

 

Kleur 4 – Na het uitspoelen van de pony: meng IGORA ROYAL 8-849 + IGORA #RoyalTakeOver Pastelfier + IGORA ROYAL Oil Developer 3% / 10 Vol. (2:1:1) en IGORA ROYAL 9.5-1 + IGORA ROYAL 9-7 (2:1) + IGORA ROYAL Oil Developer 9% / 30 Vol.

 

"Om deze illusie van haar te creëren dat letterlijk glanst met gouden tinten, behandelde ik een klein gedeelte met blonde pre-lightener met een back-to-back-techniek, en kleurde het resterende haar vervolgens met gedempte roze tinten... Na het wassen met shampoo ging ik terug naar het voorverlichte gebied en ik mengde twee accentkleuren: een dusted rose en een vintage gold en bracht ze aan met een freestyle-techniek om een rijk, optisch glanseffect te creëren."

– Lesley Jennison

 

Hair How-To: Let It Bloom Catwalk Edutorial – Masha

 

Trends en Educatie
Ontdek de complete Essential Looks-collectie, inclusief bronnen en video's voor de varianten van de salonlook op essentiallooks.com – vergeet niet om uw Schwarzkopf Professional-vertegenwoordiger te vragen naar de volledige en unieke website-toegang.

 

Waarom zou u ondertussen uw kennis niet vergroten en uw vaardigheden uitbreiden? Meld u aan bij de ASK eAcademy via ask-elearning.com voor gratis educatie, tips & tricks, #hairhacks, evaluaties en nog veel meer!

 

LEES MEER: