Hair How-To: Once Upon A Time Catwalk Edutorial – Zuzanna

In de Essential Looks-collectie van dit seizoen draait alles om de industrie vooruit helpen met innovatie en inspiratie terwijl we allemaal overgaan naar het 'nieuwe normaal'. Schwarzkopf Professional's International Creative Director, Simon Ellis (@thesimonellis) beschrijft de VivID-collectie als een 'liefdeswerk', waar inspiratie van de catwalk, sociale media en de eigen creatieve gemeenschap van Schwarzkopf Professional is vastgelegd en gedestilleerd in drie belangrijke trends met een vernieuwde focus en creatieve visie.

 

Deze blog gaat dieper in op de creatie van de belangrijkste catwalk-look van Once Upon A Time; na een korte, taps toelopende coupe van Global Schwarzkopf-ambassadeur Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair), transformeerde de Noord-Amerikaanse kleurendirecteur Rossa Jurenas (@rossajurenas) model Zuzanna (@zuzanakaczmarek) met #BLONDME. Lees verder en ontdek hoe de kleur is gemaakt...

 

Once Upon A Time Key Color Technique: #dualblending

Rossa Jurenas gebruikte de Dual Blending Technique om een ​​prachtig tweekleurig effect te creëren. Het is niet hard, maar ook niet subtiel – en het is de perfecte manier om blond of bruin te combineren. Zelfs gebruikt met balayage toont het beide kleuren, naadloos gemengd langs de lijn waar ze samenkomen.

 

Voor & Na

 

Voor & Na
  • Stap Eén – BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ met BLONDME Premium Developer
  • Stap Two – BLONDME Bond Enforcing Blonde Toning reeks in tinten Sand, Ice-Irisé, Biscuit, Brown Mahogany en Nougat
  • Stap Drie – BLONDME Keratin Restore Bonding Shampoo met BLONDME Keratin Restore Intense Care Bonding Potion

Kijk hoe Rossa Jurenas een kleurenmix creëert die Hollywood-glamournostalgie laat zien of volg de onderstaande stapsgewijze afbeelding:

 

stap voor stap

Na het uitspoelen gebruikte Rossa BLONDME Keratin Restore Shampoo en Keratin Restore Intense Care Bonding Conditioner voor een prachtig zachte, glanzende finish.

 

Educatieve Ondersteuning

Leer hoe je de trends van het seizoen in werkelijkheid omzet in de salon, in een van de trendgeleide cursussen van ASK Education:

Vergeet niet dat de volledige wereld van Essential Looks klaarstaat op www.essentiallooks.com!

 

LEES MEER: