2021 Brengt Inspirerende Nieuwe Cursussen

2021 brengt een nieuw normaal, en een nieuw uitzonderlijke aanbod cursussen van ASK Education. Met een combinatie van fysiek en digitaal leren, bieden deze innovatieve cursussen voortdurende ondersteuning na een bijzonder uitdagende tijd, voor zowel kappers als saloneigenaren.

 

"De impact van COVID-19 valt niet te ontkennen, maar als branche hebben we die uitdaging het hoofd geboden en hebben we nieuwe manieren ontwikkeld om dingen aan te pakken. We zagen een ware explosie in digitaal onderwijs ... Dat betekent dat we door zullen blijven gaan met onze blended learning-aanpak, waarbij we fysieke cursussen combineren met de meest boeiende digitale seminars in de branche. Onze levendige, praktische, hands-on sessies zullen nog steeds unieke inspirerende leerervaringen bieden. Maar nu hebben we ook digitale seminars binnen handbereik."

 

– Simon Ellis (@thesimonellis) | International Creative Director

 

 

Simon Ellis

Empowering Education voor Professionals

Het cursusprogramma voor 2021 van ASK Education is verrijkt met een schat aan kansen; een digitale aanpak op een aantal verschillende platforms, met als doel creativiteit te inspireren, potentieel vrij te maken en persoonlijke groei te bevorderen. Om de behoeften van elke kapper in balans te brengen, ongeacht de omstandigheden, biedt het programma ook een fysieke leerervaring, met persoonlijk begeleide lessen en hands-on praktijksessies.

 

 

2021 Brengt Inspirerende Nieuwe Cursussen

Belangrijke cursussen bevatten onderwerpen als:

  • Blondes of the World – eigentijdse blonde looks. "Maak je klaar om je geïnspireerd te voelen terwijl je jezelf onderdompelt in de nieuwste blonde looks ..."
  • Care-consulent – een frisse benadering van haar- en hoofdhuidtherapie. "Fantastische coupe, geweldige kleur, opvallende stijl ... maar de klus is nog niet geklaard! Om ze echt gelukkig te houden, heeft uw klant ook dat allemaal nodig voor het behoud ervan... "
  • Styling Artistry – Transformeer ‘festival buzz’ in Instagrambare looks, met OSiS+ en OSiS+ Session Label. "Leer hoe je jouw eigen kenmerkende stijl kunt creëren met inzichten van onze award-winnende stylisten ..."
  • Unplugged & Inspired – Haar. Maak er maar mode van. "Cast je eigen modellen en creëer indrukwekkende, op de catwalk geïnspireerde beelden. Dit is uw kans om uw artistieke vibes te gebruiken en uw creatieve visie te realiseren ... "

Bovendien kunnen kappers via motiverende Visionary Business Seminars hun horizon echt verbreden met onderwijs over onderwerpen als Retail, Community Groei en Salon Business.

 

 

ASK Education eAcademy

De ASK Education eAcademy biedt elke kapper een educatiecentrum vol tools om creativiteit te inspireren, vaardigheden te ontwikkelen en professionele ontwikkeling te motiveren – 24/7. Voor geregistreerde gebruikers zijn webinars en #hairhacks, productdemonstraties, kennis en how-to tutorials (en meer!) NU beschikbaar. Dus waar wacht je op? Registreer je GRATIS op www.ask-elearning.com.

 

LEES MEER: