Leer online met de ASK Education eAcademy

Meer dan ooit staat de digitale verschuiving centraal; het bieden van groeiende mogelijkheden voor afstandsonderwijs, voor gemeenschap en voor verbinding. Leren houdt nooit op, er zijn altijd meer vaardigheden om te perfectioneren of nieuwe technieken en trends om door geïnspireerd te worden – daarom is het geen verrassing dat online onderwijs viraal is gegaan.

 

Dit omvat de ASK Education eAcademy; Het duurzame platform van Schwarzkopf Professional voor excellentie dat voor iedereen toegankelijk is, helemaal gratis – altijd en overal.

 

Leer online met de ASK Education eAcademy

 

#TOGETHERWESTAND

In deze snel veranderende wereld blijven we ons aanpassen en onze eigen kansen creëren die toekomstig succes zullen bepalen. Om te ondersteunen, te volharden en te inspireren, staat Schwarzkopf Professional samen met de wereldwijde kappersgemeenschap – toegewijd om kappers te helpen om te blijven doen waar ze van houden – het creëren van prachtig haar.

 

TOGETHER
We unlock the potential to grow

 

GLOBALLY RELEVANT
We embrace the trends as they emerge

 

FORWARD-THINKING
We innovate how to learn

 

CONNECTED
We are the creative collective

 

 

In de kappersbranche draait alles om vakmanschap, het is op vaardigheden gebaseerd – dit is het moment om deze vaardigheden te verbeteren en kennis verder uit te breiden. Toegewijd aan uw voortdurende succes, zijn we druk bezig geweest om de ASK Education eAcademy te vullen met het meest inspirerende onderwijs er is!

 

"Onderwijs is de basis van ons bedrijf, het is de basis van onze industrie en de enige manier om nog beter en creatiever te worden, is door te kunnen leren…
Als u het niet fysiek kunt doen in een van onze Academies of bij een van onze
Seminars, waarom doet u het dan niet online? Bezoek ons ​​op onze eAcademy... ons virtuele educatieplatform; biedt u 24/7 de beste trends in de branche – dus u beslist wanneer u wilt leren!”

– Simon Ellis | International Creative Director, Schwarzkopf Professional

 

Registreer nu voor eLearning om toegang te krijgen tot onmisbaar dynamisch onderwijs binnen handbereik:

  • Gratis en 24/7 beschikbaar – je kunt dus zelf beslissen wanneer je wilt leren
  • Zeer actuele inhoud, inclusief productinnovaties, kennis over haar, creatieve instructievideo's en persoonlijke beoordelingen
  • Unieke audiovisuele training in 16 verschillende taalversies beschikbaar
  • Inspirerende serie #hairhacks met episodische tips, trucs en de nieuwste branche-inzichten van enkele van's werelds coolste #hairartists

Waar wacht u nog op? Het is tijd om je te ontplooien met dynamisch onderwijs dat altijd actueel is: ask-elearning.com

 

LEES MEER:

meer tags