Ontdek de actieve, op huidverzorging geïnspireerde ingrediënten in Fibre Clinix

Fibre Clinix is ​​het salon exclusieve, volledig modulaire haarverzorgingsregime dat de allernieuwste wetenschap combineert met maatwerk - in de salon en thuis. Maar hoe werkt het precies? Door geavanceerde technologie en volledig maatwerk te combineren met specialistische ingrediënten!

 

Aangezien elk Fibre Clinix Booster- en Fibre Clinix-thuisverzorgingsregime in de salon is gericht op verschillende haarbehoeften, gaat dit artikel dieper in op de op huidverzorging geïnspireerde actieve ingrediënten; lees verder om te ontdekken hoe deze ingrediënten het haar beïnvloeden:

 

Fibre Clinix Vibrancy

Fibre Clinix Vibrancy

Fibre Clinix Vibrancy is ontwikkeld met AHA om de haarkleur te beschermen en geeft kleur levendigheid en langdurige frisheid. AHA - Alpha Hydroxy Acids is een combinatie van melkzuur en citroenzuur. In huidverzorging staat AHA bekend om het gladstrijken van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de huidskleur en textuur, het deblokkeren en reinigen van poriën en het verbeteren van de conditie van de huid.

 

Fibre Clinix Fortify

Fibre Clinix Fortify

Fibre Clinix Fortify is ontwikkeld met niacinamide en versterkt het haar van binnenuit. Niacinamide wordt ook wel vitamine B3 genoemd. Het is een krachtige antioxidant die wordt gebruikt om de schadelijke vrije radicalen die door de omgeving worden gecreëerd te neutraliseren en om tekenen van veroudering te verminderen. Bij huidverzorging is bekend dat niacinamide de huid beschermt tegen hitte en alle ongewenste bijwerkingen ervan.

 

Fibre Clinix Hydrate

Fibre Clinix Hydrate

Fibre Clinix Hydrate is ontwikkeld met Squalane Complex en helpt het haar te hydrateren. Squalaan is een onverzadigde koolwaterstof, een heldere, kleurloze vloeistof. Bij huidverzorging is bekend dat het zeer hydraterend is en gemakkelijk door de huid wordt opgenomen.

 

Fibre Clinix Volumize

Fibre Clinix Volumize

Fibre Clinix Volumize is ontwikkeld met Phytokine en biedt een langdurig anti-statisch effect, controle en stabiliteit aan het haar. Phytokine is een soja-extract, gemodificeerd door biotechnologie. In de huidverzorging staat Phytokine bekend om het corrigeren van de elasticiteit van de huid en het herstellen van het diepe waterreservoir van de huid.

 

Fibre Clinix Tame

Fibre Clinix Tame

Fibre Clinix Tame is ontwikkeld met ceramide en maakt het haaroppervlak glad en zorgt voor een antikroeseffect. Ceramide is een type lipide dat een natuurlijk bestanddeel van het haar is. In de huidverzorging worden ceramiden gebruikt om de huidconditie te verbeteren en een gezonde huidbarrière te herstellen.

 

Waar kan ik erover leren?

Voor de nieuwste eLearning-mogelijkheden, inclusief Fibre Clinix tips & tricks, productkennis, #hairhacks en nog veel meer, registreer je voor GRATIS kapperstraining op de ASK eAcademy: www.ask-elearning.com

 

LEES MEER: