Creative Collective

Global Ambassadors

Toonaangevend blijven en inspelen op de wensen van steeds veeleisendere klanten vraagt om een flinke dosis creativiteit. Onze Global Ambassadors combineren de flair, visie en artisticiteit welke je mag verwachten van de beste stylisten en kleurspecialisten van de wereld.

Lesley Jennison
Joana Neves
Tyler Johnston
Jack Howard
Richard Ashforth

Hairdresser Influencers

De kapperswereld is overgenomen door influencers op social media en dit jaar laten Linh Phan, Emre Ayaksiz en Jenny Strebe ons zien hoe het wordt gedaan! Hun vakkundigheid kun je zien in de nieuwste tutorial videos.

Linh Phan
Emre Ayaksiz
Jenny Strebe

Nationale Ambassadors

Arjan Bevers

Arjan Bevers is Schwarzkopf Professional BLONDME Ambassador, kapper, ondernemer, Social Media specialist, fotograaf, visagist, hobby-kok, man van Mireille en vader van Noah & Quin. Heeft meerdere Coiffure Awards gewonnen en meer dan 40 nominaties. In 2015 werd hij Hairdresser of the year, in 2018 won hij de prestigieuze AIPP award.

Juliette den Ouden

Juliette den Ouden reist als internationaal haar en make-up artiest de wereld over, waarbij zij meewerkt aan shoots voor gerenommeerde merken. Tevens werkt zij regelmatig als chef the cabine voor grote shows. Begin 2011 besloot Juliette volledig voor haar passie te gaan, zij leidt mensen op in haar eigen JDO Academy.

Floor Kleyne

Eén van de coolste en meest originele hair stylists van Nederland. Organized mess met een sparkle en zeker niet stereotype. Blader je door een toffe editiorial, dan is de kans groot dat Floor the women behind the hair is. Als creative director, educator en coach heeft ze jarenlange ervaring in het kappersvak.

Marijke Paradiek

Marijke Paradiek is winnaar van de Coiffure Award 2013, regio Dames en heeft daarnaast vele nominaties op haar naam staan. ‘Hairfashion is her passion’. Zij werkte mee aan grote kappersshows in binnen- en buitenland, is een gedreven educator en werkt nog dagelijks met een enthousast team in haar salon!

Hakan en Kirsten Alacali

Meervoudig Coiffure Award winaars Kirsten en Hakan Alacali delen hun passie voor haar. Zij gaan altijd voor de beste kwaliteit. Hakan heeft zich gespecialiseerd in het knippen van zeer gedetailleerde coupes en Kirsten is een excellente kleurspecialist. Samen delen zij graag al hun kennis van het kappersvak met jullie!

Toni & Guy

TONI & GUY Hairdressing staat voor international hairfashion. In de salons spat de creativiteit en passie voor het vak van de teams en hun werk. Het team van Toni & Guy is enorm gedreven en wil het beste uit elke cursist naar boven halen. Zij staan voor secuur werken, het plannen van het kleuren en knippen van de coupe.

Daphne Veld

Daphne Veld heeft zich als feelancer gespecialiseerd in educatie. Met haar jarenlange ervaring als kleurspecialist weet ze ieder team te motiveren en vaktechnische kennis bij te brengen. Ook verzorgt Daphne verschillende kniptrainingen. Education, motivation and skills is waar zij voor staat!

Marijke Paradiek

Idolaat van alles wat met haar en updo's te maken heeft, mede door de vele bruiloftsgasten die hun salon bezoeken en die hen telkens weer inspiratie geven! Instagram staat vol met hippe en feestelijke updo's. Hiermee hebben zij een leerzame training samengesteld en ze komen jullie deze commerciele technieken graag leren.