ASK Educatie Seminars

"Educatie is altijd al het hart van onze industrie geweest. Enkel door het vergaren van kennis en vaardigheden voor het verder bekwamen van ons vakmanschap zijn we in staat om te ontdekken en innoveren, en kunnen we vandaag een nieuw pad inslaan naar de trends van morgen."

 

Simon Ellis – International Creative Director

Inspirerende Educatie gericht op jouw behoeften

Het ontdekken van de juiste ASK Educatie cursus voor jou en jouw collega is nog nooit zo makkelijk geweest! Bepaal eenvoudig welke kennis je wilt verbeteren.

 

Iedereen heeft een ander kennisniveau, daarom hebben wij onze cursussen in verschillende niveau's onder verdeeld zodat er voor ieder niveau iets is. Kies het kennisniveau wat het beste bij jou past en werk je zelf omhoog op de eductieladder.

Getting In Touch

Als je ons direct wilt spreken over een van onze cursussen, neem dan contact op met de Academy.

CURSUSSEN ONTWIKKELD OM AAN JOUW BEHOEFTEN TE VOLDOEN


 • ESSENTIAL

   

  ESSENTIAL

   

  De basis voor het verkrijgen van vertrouwen en kennis.

 • ADVANCED

  ADVANCED

   

  Productkennis en vaardigheden om het service niveau in de salon te verhogen.


 

 

 


 • EXPERT

   

  EXPERT

   

  Voor het ontdekken van nieuwe ideeën en benaderingen voor het versterken en verfijnen van Creatieve Vaardigheden.

 • TOP

  TOP

   

  Stimuleren van de creative kapper met de focus op Creatieve expressie en experimenten.


DE JUISTE CURSUS KIEZEN IS HEEL BELANGRIJK

Selecteer een categorie hieronder om onze cursussen te zoeken...

COLOUR

We delen een passie voor kleur gedurende allerlei contactmomenten, producten, looks, behandelingen en technieken. We inspireren wereldwijd kleurspecialisten om hun kleurvisie te vertalen naar de dagelijkse werkelijkheid.
 

STYLING

Met een oog voor detail op wat er komen gaat, omarmen we de nieuwe style trends al voor deze gangbaar worden. We voeden je creatieve geest door het introduceren van iconische producten, inspirerende consistenties en baanbrekende formules.
 

 

 

 

 

BACKBAR

Leer het ware vakmanschap en hoe deze te vertalen naar simpele, efficiente en slimme oplossingen voor alle haarbehoeften. Benut professionele kennis door een zintuitglijke benadering, waarbij verbluffende resultaten worden bereikt voor geweldig haar.

VISIONARY

Voor jou staat leren, analyseren en ontwikkelen centraal. Je bent nieuwsgierig, een tikkeltje eigenwijs en denkt graag creatief. Je hebt een duidelijke visie en wilt de handvatten om zelf te bedenken hoe je daar gaat komen. Door buiten de bestaande kaders te denken, kom je vaak met inspirerende ideeën. Herkenbaar?

CREATIVE COLLECTIVE

Ontdek het talent achter de seminars en maak kennis met het Creative Collective, bestaande uit onze nationale ambassadeurs, wereldwijde ambassadeurs en een A-lijst met kappers influencers.

MARKEER DEZE PAGINA!

 

Volg de 4 eenvoudige stappen hieronder om het ASK Education favorieten icoon te downloaden naar het beginscherm van jouw smartphone* om gemakkelijk toegang te krijgen tot onze online cursusinformatie.

 

*Het favorieten-bladwijzericoon is alleen beschikbaar als je het 'Toevoegd aan startscherm' via de native browser van je smartphone, bijvoorbeeld Safari voor iPhone, Chrome voor Android.

ASK

Volg de stappen hieronder...

Stap 1

STAP 1
Open de pagina ASK Academy Seminars met de webbrowser van je smartphone.*

Stap 2

STAP 2
Tik op de knop 'Afbeelding delen' en scrol naar de optie 'Toevoegen aan beginscherm'.

 

 

Stap 3

STAP 3
Tik op de knop 'Toevoegen aan beginscherm' en bevestig de bladwijzernaam.

Stap 4

STAP 4
Klik op 'Toevoegen' om het icoon op het beginscherm van je smartphone te downloaden.