Onze Success Stories
Shaping Futures

ONZE SHAPING FUTURES SUCCESS STORIES

 

Achter elke persoon is een verhaal te vertellen. Ontdek hier enkele van de toekomstbeelden die door ons werk zijn gevormd.

Wij geloven…

DAT ALLES MOGELIJK IS ALS ER HET

JUISTE ONDERSTEUNINGSNIVEAU IS.

 

 

 • SKP_ICT_SF_Success_Montage_Cinthia_460x400

  Cinthia

  Cinthia is een echte ster. Nadat we drie Shaping Futures-trainingscursussen hadden voltooid in Lima, Peru, hielpen we haar om een baan als kapper te krijgen. Ze presenteerde toen haar indrukwekkende vaardigheden op het podium tijdens de Essential Looks World Tour in Barcelona en won het hart van iedereen met haar talent en passie.

  "Shaping Futures heeft veel deuren voor me geopend en me een vaardigheid geleerd die mijn toekomst zal helpen opbouwen."

  + -
 • SKP_ICT_SF_Success_Montage_1_India_460x550

  Manashi

  Van het opgroeien in een SOS-kinderdorp in India tot het demonstreren van haar talent op de Essential Looks World Tour-etappe in Berlijn, Manashi heeft laten zien hoe ver iemand in 19 korte jaren kan komen. Haar Shaping Futures-training in Chennai, voorzag haar van de kracht om haar leven opnieuw op te pakken en te veranderen. Nu werkt ze bij Naturals, een van de grootste kapsalonketens in India.

  + -
 • SKP_ICT_SF_Success_Montage_Columbia_460x400

  Duver

  In Colombia ontdekte het team van Shaping Futures Duver, een jonge man met werkelijk talent en een aanstekelijke passie. We hebben deze nieuwkomer uitgenodigd voor de Essential Looks World Tour om zijn vaardigheden en toewijding te demonstreren. Zijn prestaties inspireerden zijn jongere broer Alexis om in zijn voetsporen te treden en begon een kapperscursus te volgen op de zondag. Nu hebben de twee broers hun eigen salon Street DA (hun initialen), waar ze elke dag naast elkaar werken.

  + -
 • SKP_ICT_SF_Success_Montage_460x550

  Tebogo

  Tebogo viel echt op tijdens zijn Shaping Futures-training in Zuid-Afrika: zijn bekwaamheid en toewijding brachten een van zijn trainers -bekroonde en gerenommeerde kapper, Ania Kulec-Karampotis - ertoe om hem een stage aan te bieden in haar salon 'Trendy Hair Fashion' in Polen.

  "Voor Shaping Futures, wist ik niet precies wat ik met mijn leven moest doen, maar toen mijn moeder me vertelde over de training, greep ik de kans - en het voelt geweldig. Ik ben Shaping Futures gewoon erg dankbaar dat ze mij de kans hebben gegeven om een geweldige haar stylist te worden."

  + -
Shaping Futures...

TOGETHER.

TRAINING FOR A BRIGHTER FUTURE.

ACHIEVING SUCCESS.

 

 

Inside Shaping Futures
Bekijk de volledige documentaire