The Spirit Collection

The Spirit Collection

Essential Looks Collection 1:2020

 

Voorbij zijn de dagen dat de trends van de Fashion Week werden gedicteerd door de weinigen – de verhalen van vandaag zijn vloeiender dan ooit tevoren en spreken met ieder van ons – het begin van de culturele gesprekken die we allemaal moeten voeren. En in 2020 hebben we een meer gevarieerde runway gezien dan ooit tevoren, waardoor het individu in het hart van de wereldwijde tijdgeest is komen te staan. Dus, we markeren het begin van dit nieuwe decennium door het vieren van de unieke creatieve geest die de essentie is van ieder van ons.

 

De Spirit Collectie begint met onze keuze van de trends. Punk Spirit gaat over zelfexpressie, een nieuwe glamour voor vrije denkers. Refined Traditions combineert technische expertise en klassieke silhouetten om te ondermijnen en te evolueren, terwijl Let It Bloom een essay is in de moderne romantiek, alle mooie bloemen en zachte vintage-y nostalgie.

Punk Spirit

Trend 1: Punk Spirit

Verken je individualiteit.

 

 

 

Deze trend draait om individualiteit. Het is eigenzinnig, het is opstandig, het is expressief en het is temperamentvol, maar met een vleugje zachtheid. Gelaagdheid en transparantie zorgen voor een humeurige glamour waar alles kan.

 

Het moderne eclecticisme regeert in een nieuw decennium van zelfexpressie. Lagen vertellen verhalen, spelen met extremen, zacht ontmoet fel, edgy ontmoet glamour, het zijn allemaal de tegenstrijdigheden van een echt vrije en onafhankelijke geest.

Refined Traditions

Trend 2: Refined Traditions

De verhalen van traditie.

 

 

 

Een les voor 2020 is vastbesloten om ons te leren dat er niets ouderwets is aan ambacht. Tijdloze verzinsels en klassieke vormen worden ondermijnd, omdat technische expertise de traditie opnieuw uitvindt in een heel nieuw soort stijl, waarbij alles draait om flair en precisie.

 

De scherpe lijnen zijn groot, met oversized pofmouwen, overdreven silhouetten en goddelijke details. Folkloristische wevingen, losse lagen, prachtig borduurwerk, knopen, linten en versieringen – het is een zeer moderne puurheid.

Let It Bloom

Trend 3: Let It Bloom

Maximalist romance.

 

 

 

Er groeit een ware romantiek op de catwalk terwijl de bloemen de er bloeien, in alle kleuren en maten, van naïef borduurwerk tot een oproer van chiffonanemonen, van versierde prairiejurken tot donkere, kronkelende toga's. Het is 2020 en bloemen heersen, oké?

 

Het is een etherische, glanzende, intens zuivere, gelaagde, super-duper-luxe, licht-as-lucht-achtige situatie. Vintage-y prints, bloeiende serres, zacht gelaagde puurheid en glimmende stoffen. Dit alles vertelt over eindeloze zomerdagen, het haar wordt weer gladgestreken in een sfeer van koele romantiek in dromerige jaren 70-tinten.