Hair How-To: Refined Traditions Catwalk Edutorial – Martyna

Met de nieuwste trends en de technieken om ze zelf ook te maken, brengt Essential Looks de kappers over de hele wereld inspiratie door middel van relevante looks, geïnspireerd door de catwalk.

 

Voor de instructie van dit prachtige haar leidt Color Experimentalist Edoardo Paludo (@edoardopaludo) ons door de stappen voor de Catwalk Look van de Refined Traditions-trend – getoond op model Martyna (@martynabudna). Edoardo beschrijft deze look als eenvoudig aan de oppervlakte, maar met verborgen techniek in de kleurenmix en applicatie; hij gebruikt de donkere kleur bij de aanzet en gebruikt vervolgens verschillende IGORA Muted Desert-tinten om een bijna driedimensionale impact te creëren met naadloze resultaten, dankzij de #Muting-techniek.

 

Refined Traditions Key Colour Technique: #Muting

 

Dit is een supermoderne en een heel eenvoudige techniek om licht toe te voegen en schaduw te creëren met een mix van drie kleuren. De eerste tint wordt onder en rondom de haarlijn aangebracht, daarna verandert het allemaal halverwege de lengte voordat een derde tint in de uiteinden wordt gemengd. Het is bijna een luchtspiegeling als begeerlijke resultaten overgaan van subtiel naar sterk, donker naar warm en puur naar diep.

 

Bekijk de edutorial video hieronder of volg de stappen op de afbeeldingen voor deze prachtige look Refined Traditions:

 

Voor & Na

 

Voor & Na

 

Pre-Lighten – IGORA Vario Blond Plus + IGORA ROYAL Oil Developer 3% / 10 Vol. (1:2)

 

Kleur 1 – Section A: IGORA ROYAL Muted Desert 9-42 + IGORA ROYAL 9-7 (1:1) + IGORA ROYAL Oil Developer 6% / 20 Vol. (1:1)

 

Kleur 2 – Section B: IGORA ROYAL Muted Desert 9-42 + IGORA ROYAL 9-7 (5:1) + IGORA ROYAL Oil Developer 6% / 20 Vol. (1:1)

 

Kleur 3 – Section C: IGORA ROYAL Muted Desert 9-42 + IGORA ROYAL 8-176 (2:1) + IGORA ROYAL Oil Developer 6% / 20 Vol. (1:1)

 

Kleur 4 – Section D: IGORA ROYAL Muted Desert 7-42 + IGORA ROYAL Earthy Clay 6-16 (3:1) + IGORA ROYAL Oil Developer 6% / 20 Vol. (1:1)

 

 

 

Hair How-To: Refined Traditions Catwalk Edutorial – Martyna

 

Trends en educatie
Voor nog meer Essential Looks tutorials – inclusief salon-ready looks uit de hele trendcollectie – neem contact op met uw Schwarzkopf Professional vertegenwoordiger voor uw eigen inlogcode om de Essential Looks website te ontgrendelen en essentiallooks.com te bezoeken.

 

Blijf uw vaardigheden en productkennis up-to-date houden met een schat aan trainingsmogelijkheden op de ASK eAcademy: ask-elearning.com. Registreer u NU om te genieten van een schat aan inhoud, waaronder de nieuwste #hairhacks en creatieve tutorials – allemaal 24/7 beschikbaar!

 

LEES MEER: