Hair How-To: Refined Traditions met Boris Brugger

Door het blijven volgen van creativiteit, diversiteit en natuurlijk de nieuwste trends van over de hele wereld, neemt Essential Looks de coolste catwalk-looks en vormt ze naar draagbare salonlooks waar je klanten dol op zullen zijn!

 

Dit seizoen werd de bekende kapper Boris Brugger (@borisbrugger) uitgenodigd om deel uit te maken van de collectie. Hij creëerde een complete look, inclusief coupe, kleur en styling. Boris Brugger is een haarstylist en saloneigenaar uit Basel, Zwitserland; beroemd om zowel zijn kappers- als fotografiewerk binnen de branche. Gepassioneerd door zijn vak, geeft Boris regelmatig les als Schwarzkopf Professionals, nationale en internationale ambassadeur.

 

Voor de Essential Looks 1:2020 Spirit Collection creëerde Boris een prachtige salonvriendelijke look met een aantal serieuze jaren 70-vibes als onderdeel van de Refined Traditions Trend...

 

Hair How-To: Refined Traditions met Boris Brugger

Model: Melanie Kroll (@melaniekroll_)

 

"Door een diagonale verdeling te gebruiken om het gezicht in te kaderen, creëerde ik een echt draagbare look met fijne, vloeiende kleuren."

 

– Boris Brugger | Salon Owner and Ambassador

 

Zie hoe de look tot leven komt, van coupe tot kleur en stijl:

 

 

Boris Brugger gebruikte IGORA Muted Desert en één van de coolste applicatietechnieken van dit seizoen - #Muting - waar elegante, koele beige tinten door schouderlang haar stromen. Voor de styling gebruikte Boris OSiS+ Session Label Super Dry Flex voor werkbare hold met een goed te borstelen finish, plus OSiS+ Beach Texture voor natuurlijk ogende, tastbare textuur. Ben je dol op deze look? Kijk achter de schermen voor nog meer inspiratie van Essential Looks:

 

 

Ontdek meer van Boris Brugger op de ASK eAcademy, waar u toegang heeft tot een reeks gespecialiseerde salongerelateerde #HairHacks - evenals een schat aan inspirerende inhoud voor kappers. Dus waar wacht je op? Registreer u vandaag nog: ask-elearning.com

 

LEES MEER: