Creating Tomorrow's Colour Today

Creating Tomorrow's Colour Today

Essential Looks Collection 2:2019

 

De trends van dit seizoen zijn gebaserd op kleuren en tegenstellingen. De collectie is geïnspireerd op extremen (en alles daar tussenin) – om acht geavanceerde looks over drie trends te presenteeren, door enkele van werelds meest visionaire haarstylisten.

 

De collectie zorgt voor een balans tussen liefhebbers van high-fashion, en individuen die een anti-establishment, anti-fashion statement willen maken.

 

"Het is een super diverse nieuwe wereldorde van zelfexpressie, waarbij iedereen de vrijheid heeft om te zijn wie ze willen zijn met het recht op volledige creatieve expressie. Terwijl verandering in de lucht hangt, zien we ook de behoefte aan authenticiteit in alles."

 

International Creative Director Schwarzkopf Professional, Simon Ellis

Color Clash

Trend 1: Color Clash

Denk aan gedurfde tinten, glamoureuze silhouetten en vloeiende vormen.

 

 

De geest van mode kan ons naar zoveel plaatsen brengen, maar op de een of andere manier voelt het op zijn mooist als het groots wordt. In dit verhaal zijn de tinten zeer gedurfd, de tegenstellingen glamoureus en de silhouetten sterk, maar met een luxe gevoel, vloeiende beweging, en ingetogen kracht.

 

Zelfvertrouwen en glamoureuze geest met een full-body kleurenpunch, moeiteloos zijdezacht en luxe, in een verhaal van moderne elegantie.

Urbaganza

Trend 2: Urbaganza

Klassiekers geïnterpreteerd door een moderne lens.

 

 

 

De nieuwe authentieken vragen een sfeer van koele urban extravagantie. De trend? Urbanganza – De klassiekers opnieuw uitvinden met een gladde, hoogglanzende edge.

 

Cool, zelfverzekerd, nonchalant; Urbanganza viert een uniek zelfgevoel, een heruitvinding van een urban attitude. Normen worden opgeschud, klassieke vormen onbevreesd opnieuw ontworpen en onverwachte combinaties nemen de leiding. Een eenvoudige vorm krijgt meer edge, een strak silhouet vindt luxe in leer. Lijnen zijn scherp en het draait allemaal om hoogglans!

Texture Tension

Trend 3: Texture Tension

Een tactiele interpretatie van doorschijnendheid en zuiverheid.

 

 

 

Soms is minder meer. Het leven draait om een understatement te maken en gehoord worden onder het lawaai. Dit is een verhaal van gestructureerde eenvoud, integriteit en tijdloosheid; het combineren van een keurig wit hemd, gesneden in transparante panelen, met askleurig haar dat er bovennatuurlijk uitziet en magisch gedompeld is in het licht.

 

Transparantie, eenvoudigheid, kracht in zuiverheid, genuanceerde neutralen, pastelkleuren en frisse wit; het haar glinstert – kan dat regen zijn?